Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Clarins in dudak icin muthis guzel bir kremi (tüpte balsami?) var, bal kivaminda ve renginde, simdiye kadar kullandiklarim arasinda en iyisi.. Eczaneden en son Eucerin in bir dudak balsamini aldim, sonuc yine Clarins e donus... Bir kac damla bile hemen catlak dudaklari duzeltiyor, yumusacik yapiyor..
Hic bir sey bulamazsan bal ve beyaz toz sekeri karistir ve dudaklarina kese yap
ben bioderma atoderm lip balm kullanıyorum çok memnunum =)[/QUO
ben de çok memnunum =)
Ben Shiseido nun lip corrector ini kullaniyorum.Cizgileri yok ediyor dudagi kalinlatiriyor yumusatiyor. Benefiance serisinden kesinlikle oneririm.
Araştırmalarım sonucu bunu buldum ... Bakalım deneyeceğim. Çünkü bende çatlak yok oluşan çizgiler var. Sinir bişi...
Bal ile cildiniz parlasın
Kurumuş ve çatlamış ciltler için bir kaşık bal ile şekeri karıştırın. Dudaklarınıza sürün ve bekletin. Böylece yumuşacık ve pürüzsüz, canlı dudaklara sahip olabilirsiniz.
Clarins in dudak icin muthis guzel bir kremi (tüpte balsami?) var, bal kivaminda ve renginde, simdiye kadar kullandiklarim arasinda en iyisi.. Eczaneden en son Eucerin in bir dudak balsamini aldim, sonuc yine Clarins e donus... Bir kac damla bile hemen catlak dudaklari duzeltiyor, yumusacik yapiyor..
Hic bir sey bulamazsan bal ve beyaz toz sekeri karistir ve dudaklarina kese yap
denedım,tesekkurlerrrrr:)))