Dudak Makyajı Dudak Çizgim Belirgin Değil

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
arkadaşlar...aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorum....birkaç aydır dudak çerçevesi dışına taşmış görünümünde....yani çok net belirgin bir dudak çizgim yoktu ama bu kadar da taşmış görünmüyordu..sebebini anlamadım....böyle bir durumda ne yapılır?....:teselli:

canım ya o dert bendede var ve çok canımı sıkıyo nedenini bende bulmuş deilim ama acaba dişlerimle devamlı dudaklarımı sıkarım oynarım özellkle alt dudagımı alışkanlık olmuş acaba ondanmı diye düşünyorum..sen yapıyomusun öle bişey

aaaa....canım benim....ben de öyle çok yaparım...benneyaptımki acaba ondan mı oluyor?...ama benim daha önce yoktu ....son zamanlarda oldu yani.....son zamanlarda daha sık mı dudağımı ısırıyorum,bilemedim şimdi.....:uhm:

sende yapıyosan sanırım ondankafamçokkarıştı offf yaaa bırakmam lazım ama yapamıyorum yaaa nolcak bilmem rujla kapasam kötü oluyo yapmasam olmuyordelikafadulden

şeklini ısırarak bozduysanız yine ısırarak düzeltin bence kaydirigubbakcemile3

kızlar bende de çok sık uçuk çıkıyordu. ve sizin yaptığınız gibi ara sıra ısırıyordum. kontör çizgim azaldı ve düzgün görünmüyodu doktora gittim bana bir uçuk kremi verdi. gün içerisinde 2 saat arayla kullanarak 1 2 haftada düzeltebilirsiniz valla. benim düzeldi dudaklarım. düzelmesine rağmen gece yatarken sürüyorum çok rahat ediyorum. çünkü dudaklarım hassaslaştı ve herşeyden mikrop kapar oldu. bi de benim kuşum var o geliyo ısırıyo :)) biraz da onun parmağı var bu işte yani :) ben kremin adını yazıyım dilerseniz siz de eczaneden alıp kullanabilirsiniz kızlar.. VECTAVıR die bir krem. şu an gayet sağlıklı dudaklarım var zemuszemus

aa....çok hoş canım...çok yardımcı oldun...ben de doktora gidip bu kremi bir sorayım...uygun görürse yazar zaten...çok teşekkürler canım....zemuszemusŞeniz

bu kremi sadece uçuk çıktığında uçuklu bölgeyemi sürüyosun. birde dudağım düzeldi demişsin bahsettiğimiz dudak çizgisinin kaymasımı düzeldi:uhm

Kremi dudağımın tamamına uyguluyorum sadece uçulu bölgeye deil. Benim dudak çizgimin kaymasının nedeni uçuktu. Bu kremi kullanınca hem uçuğum gitti hem de dudaklarımın kontörleri belirginleşti. isterseniz yan etkilerini okuyup yazıyım.

maalesef yazamam ( Prospektüsü atmışım çok üzgünüm ( krem zaten reçete ile satılıyormuş sanırım ezcaneden gidip dudak bakım kremi alır gibi alamazsınız

maalesef yazamam ( Prospektüsü atmışım çok üzgünüm ( krem zaten reçete ile satılıyormuş sanırım ezcaneden gidip dudak bakım kremi alır gibi alamazsınız

sağol canım ben doktora sorar öyle alırım ozaman paylaşımın için teşekkürleropuyorumnanaktan

rica ederim. ama bu krem işinize yarar diye tahmin ediyorum. çünkü benim dudak çizgimi gerçekten gözle görülür şekilde düzeltti ve çok kısa sürede düzeltti. hepinize tavsiye ederim

rica ederim. ama bu krem işinize yarar diye tahmin ediyorum. çünkü benim dudak çizgimi gerçekten gözle görülür şekilde düzeltti ve çok kısa sürede düzeltti. hepinize tavsiye ederim

çok soru sorduğumun farkındayım canım doktor bu kremi ne için yazdı sana uçuk içinmi yoksa dudak çizgin içinmi:uhm:

çok soru sorduğumun farkındayım canım doktor bu kremi ne için yazdı sana uçuk içinmi yoksa dudak çizgin içinmi:uhm:

istediğin kadar sorabilirsin zevkle cevaplarım kaydirigubbakcemile2
Ben stresten sinirden son 1 yıldır dudaklarımı çok ısırmaya başladım. Bu nedenle dudak çizgim bozulmaya başladı. bunun üstüne de çok sık uçuk çıkarmaya başladım. geçenlerde yine bir uçuk çıktı ve baya büyüktü hemen doktora gittim sabah. bana o ismini verdiğim uçuk kremini verdi. Yani dudak çizgim düzelsin diye deil sadece uçuk için bir krem. Ama o krem benim sadece uçuğumu geçirmekle kalmadı dudak çizgimi de düzeltti hem de belirginleştirdi. Tabi ben de dudağımda uçuk olduğu için hiç ısırmadım ve günde en az 5 kez sürdüm. hem acıyı geçiriyodu hem de dudağımın gerginliğini alıyodu. 1 haftada hem uçuğum geçti hem de dudaklarımın çizgileri düzeldi valla çok memnunum. o krem bitince ben doktora gidip tekrar yazdırdım :)) çok sık uçuk çıktığı için hala gece yatmadan 1 kere bütün dudaklarıma ve dudak çevreme uyguluyorum. çok da memnunum kızlar. siz de benim gibi doktora gidip çok sık uçuk çıkıyo diyinn :))) yan etkilerini de okuyun önceden. 1 deneyin belki işinize yarar

çok sağol canım opuyorumnanaktan

kızlar birde dudağınızı temiz bir diş fırçasıyla bastırmadan fırçalayıp(kan dolaşımını sağlamak için) kakao yağı sürüncede iyi geliyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…