Dudak dolgum topak topak olduu:((

DreamGirl_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
170
0

Merhaba Herkese,

Yaklaşık 2 hafta önce üst dudağıma dolgu yaptırdım. Aslında bu 2. dolgu denemem. İlkinde Resitalyn kullanmıştı doktor, nerdeyse 1 ay olmadan erimişti. 5 ay sonra bi cesaret tekrar yaptırdım. Önceki dolgunun da çabuk eridiğini söyleyince bu sefer de Varioderm kullandı (yarısını). İlk yapıldıgında homojen ve gayet güzel duruyodu ancak şimdi dolgular topak topak oldu ve dışardan iğne izleri gözüküyo. çok çirkin duruyoo çok mutusuuuzumm.. :mad::mad::mad:

dudak.jpg

Nasıl çözülür bu masaj mı yapmam lazım ya da krem filan mı kullansam? Yardımcı olabilir misiniz??? :KK42::KK42:

Merhaba Herkese,

Yaklaşık 2 hafta önce üst dudağıma dolgu yaptırdım. Aslında bu 2. dolgu denemem. İlkinde Resitalyn kullanmıştı doktor, nerdeyse 1 ay olmadan erimişti. 5 ay sonra bi cesaret tekrar yaptırdım. Önceki dolgunun da çabuk eridiğini söyleyince bu sefer de Varioderm kullandı (yarısını). İlk yapıldıgında homojen ve gayet güzel duruyodu ancak şimdi dolgular topak topak oldu ve dışardan iğne izleri gözüküyo. çok çirkin duruyoo çok mutusuuuzumm.. :mad::mad::mad:

Eki Görüntüle 1401141

Nasıl çözülür bu masaj mı yapmam lazım ya da krem filan mı kullansam? Yardımcı olabilir misiniz??? :KK42::KK42:
Canım merhaba .Bence dolgunun adını yanlış yazmışsın .Adı Reviderm olabilir mi ? Çünkü Varioderm diye bir dolgu yok

Kullandığım lip balmını değiştirdim biraz farketti görüntü açısından ama yine de dikkatli bakınca dudak çizgim boğum boğum duruyo :KK61:

Merhaba Herkese,

Eki Görüntüle 1401141

benim dudağımda 1cc den bile daha az miktar kullanıldı.bir yılı geçiyor ve sağ tarafta bulunan dolgu sanki ordaki dudak dokumu erittide çukur gibi duruyor...sizinkine benzer bi durum diyebilirim ama sadece sağ tarafta..ve bu kadar zaman geçmesine rağmen biri baksa asla dudağında dolgu var demez..yani 1cc bile değildi..zaten o kadar azki..elimle dokununca ben kalan dolguyu hissedebiliyorum..bunun çaresi nedir acaba bulursanız banada yazın lütfen

Olmaz mı cnm dr. barkodunu verdi, hem google.a yaz çıkıyo zaten bafamedikalin sayfasında:KK66:
Canım merhaba .Evet haklısın baktım sayfaya .Bu dolgu hyoloronik asit yani geçici dolgu .İsterssen bu mdde sanıırm eritiliyor .Adını tam bilmiyorum ama hyaloronaz gibi bir şeydi sanırım .Bu maddeyi verip eritilebiliyor.

Merhaba Herkese,

Eki Görüntüle 1401141

canım Merhaba geçmiş olsun bende aynı marka doğudan yaptırdım benimde aynen üst dudak topak topak duruyor sinirlerim oynuyor yapan kişi dolgu oturacak dagilacak diyor ama hiç umudum yok 2 hafta olacak nerdeyse. sen çözüm bulabilir mi ya da düzeldi mi ?

Sanırım juvaderm di o çok iyi hatırlamıyorum ama o çok muntazam duruyor belki işinize yarar instanbulda iseniz orada yapam iyi bir yer biliyorum özelden yazabilirim :)

X