- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Ciddi almaya bile degmez. Keyfinizi bozmayin böyle seylerle
Kavga etmeyin.Ama çok kötü kavga ettik bozuluyor malesef
Ekonomik özgürlüğün değerini bir kere daha anladık çok şükür.Sonra sen Allah tan çalışmıyorsun yoksa yapilmadik yerini birakmazdin dedi.
Bir milimlik dolgudan öyle çok aman aman bir dudak olmuyor zaten. Eşinizin gördüğü basur dudaklar genellikle bilinçsizce ve üst üste yapılan dolguların ürünü. İyi bir doktora giderseniz iyi bir iş çıkarır.
Erkekler genellikle gereksiz ve itici buluyor. Önemli olan sizin ne istediğiniz.
Ekonomik özgürlüğün değerini bir kere daha anladık çok şükür.
Abartılı dudaklar herkesin dikkatini çeker ama.Evet ama başkalarının dudakları hakkında yorum yapması hoşuma gitmedi
Hangisine kızdınız anlamadım. İş olayına mı, kadınlara dikkat etmesine mi, dudak dolgusu istememesine mi? Ayrıca bi engel yoksa çalışın zaten niye evde oturuyorsunuz ki?
İnşallah enn kısa zamanda başlarsın. O zaman bazı şeyler de düzelirHepsine birden
.
Zaten çalısıyordum bu sene sınavlarım vardim
Ve kızımın okul saatleri ile çalışıyor diye evdeyim yani 6 yedi aydır.
Şimdi zaten bir sürü cv bıraktım hatta bugün bile 10 tane cv bıraktım
Evet ama başkalarının dudakları hakkında yorum yapması hoşuma gitmedi
Dudak dolgusu 1 flakon ne kadar? Sizin eşiniz biran önce tekrar çalışmanızı istiyor çünkü, siz ise başlayana kadar surekli bunu yapacakKocamdan nefret ediyorum yada abartıyorum bilmiyorum.
Ben dudak dolgusu yaptırmak istiyorum eşime söyledim o da sen bilirsin ama gerek yok Ters teper güzel olmaz reaksiyon gösterir ne gerek var diyip duruyor du.
Bugun arabada yken yine yaptırmak istiyorum dışardayken gidip bakalım dedim..
İstersen gidelim ama gerek yok.
İki üç tane arkadaşim yapmış sisirmisler de sisirmisler .Kocaman olmuş diyip böyle baya bir detay verdi.
Şaşkınlıkla dinledim.
Amaçları dikkat çekmek ne gerek var sanki falan dedi.
Bende dedim ki başarmışlar işte bak senin dikkatini çekmeyi dedim.
Sonra sen Allah tan çalışmıyorsun yoksa yapilmadik yerini birakmazdin dedi.Adam hep beni çalışmadan vuruyor biktim
O kadar kırıldım o kadar uzuldumki .
Boşanmak istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?