Dudak dolgusu bla bla bla

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kocamdan nefret ediyorum yada abartıyorum bilmiyorum.

Ben dudak dolgusu yaptırmak istiyorum eşime söyledim o da sen bilirsin ama gerek yok Ters teper güzel olmaz reaksiyon gösterir ne gerek var diyip duruyor du.

Bugun arabada yken yine yaptırmak istiyorum dışardayken gidip bakalım dedim..

İstersen gidelim ama gerek yok.
İki üç tane arkadaşim yapmış sisirmisler de sisirmisler .Kocaman olmuş diyip böyle baya bir detay verdi.
Şaşkınlıkla dinledim.
Amaçları dikkat çekmek ne gerek var sanki falan dedi.

Bende dedim ki başarmışlar işte bak senin dikkatini çekmeyi dedim.

Sonra sen Allah tan çalışmıyorsun yoksa yapilmadik yerini birakmazdin dedi.Adam hep beni çalışmadan vuruyor biktim

O kadar kırıldım o kadar uzuldumki .

Boşanmak istiyorum artık.

Bir milimlik dolgudan öyle çok aman aman bir dudak olmuyor zaten. Eşinizin gördüğü basur dudaklar genellikle bilinçsizce ve üst üste yapılan dolguların ürünü. İyi bir doktora giderseniz iyi bir iş çıkarır.
Erkekler genellikle gereksiz ve itici buluyor. Önemli olan sizin ne istediğiniz.

Evet ama başkalarının dudakları hakkında yorum yapması hoşuma gitmedi

Hangisine kızdınız anlamadım. İş olayına mı, kadınlara dikkat etmesine mi, dudak dolgusu istememesine mi? Ayrıca bi engel yoksa çalışın zaten niye evde oturuyorsunuz ki?

Hepsine birden
.

Zaten çalısıyordum bu sene sınavlarım vardim
Ve kızımın okul saatleri ile çalışıyor diye evdeyim yani 6 yedi aydır.

Şimdi zaten bir sürü cv bıraktım hatta bugün bile 10 tane cv bıraktım

İnşallah enn kısa zamanda başlarsın. O zaman bazı şeyler de düzelir

Eşiniz dudak dolgusu yaptırmak istemeniz ile ilgili endişelenmiş bunu söylemesi çok normal. Çevresindeki kötü örnekleri farketmemesi imkansız. Sizin o örnekler gibi olmayacağınızdan emin olmak istiyor. Burada ne sorun var anlamadım. Bu diyalogdan boşanmak istiyorsanız, siz de bir garipsiniz.

O kadınları çekici bulduğu için öyle dememiş, böyle yaptıranlar var çevremde çok fena gözüküyor demiş, o kadar fena ki adamın direkt olumsuz anlamda dikkatini çekmiş.
Ben de ünlülerde görüyorum, arı sokmuş gibi şişirtmisler, çok fena duruyor. Şimdi ben bunu söylediğim için lezbiyen mi oldum?

Dudak dolgusu 1 flakon ne kadar? Sizin eşiniz biran önce tekrar çalışmanızı istiyor çünkü, siz ise başlayana kadar surekli bunu yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…