dudak dolgusu fiyatı

Zaman zaman juvedermler düşüyor sanırım çok ürin çekmeleri ile ilgili. Çok önce diş hekimi arkdşm yapıyordu gelişi bu kadar diyip şaşırıyordu bazı rakamlara.. çok yapınca daha aza alıyorlar fiyst olarak. Ama dudakta şekil volum doğallık kontür bunlar hayli önemli dudağı öne çıkartmadan bir şekil vernesi ve doğal da durması lazım. Benm 5 gün min oluyor oturması. Ve hala tam olarak şurası mükemmeldiyebilmiş değilim. Şekil olarak memnun kaldğm yeri bulmak hayli zorladı. Volum olarak ayrıca bir yere yaptırıyorum ve kesinlikle tek seferde bitirtmiyorum 0,5 ml bile yapılsa. Ve bi tık daha kalıcı markaları da deneyebiliyorum. Gana yapılmıştı en son mesela zor oturdu ama çok doğal oldu. Volum olarak dolgunluğu juvedermle verdirtmeyi üdşünüyorum. 4 5 senedir yaptrıyorum dudak şeklini değiştirerek doğallık isteyenler asimetri istemeyenler için bir derya bence. Son halini ekliyorum merak edenler için. Yalnız üstte işlem var diyebilirim. Karşıdan bakılınca altla eşit olmasını istedim yanakları dar ve kalkık gösteriyor üst yanlar dolgun olunca. Çizgiden az fazla, İncecikti şimdi böyle

çok dogal olmuş güle güle kullan

cevap için tesk ederim fiyat belirtebilirmisin birde nerede yaptırdın

Çok teşekkr ederim. Yamuk durmuşum asimetri var gibi çıkmış bu arada. 1200 e yaptırmıştım kampanya vardı. 0,5 lik yapılmıştı. Azeri bir doktor yaptı sf la aesthetica merkezin adı.

Çok teşekkr ederim. Yamuk durmuşum asimetri var gibi çıkmış bu arada. 1200 e yaptırmıştım kampanya vardı. 0,5 lik yapılmıştı. Azeri bir doktor yaptı sf la aesthetica merkezin adı.
Bu dudağımın bir önceki haliydi. Juvedermde daha uyguna yaparım 1000 tl gibi ama gana teosyek gelişleri pahalı demişti. Volum anlamında wow diyemem ama şeklini çok güzel verdi işaretlediğim yeri ördekleştirmeden yani çizgiyi yukarı taşıyıp ikinci hale getirmek bence zor. Benimden tanınıyor diye düşünüyorum ama ful foto yüklemek istemedim. Eskiden beri konuşup görüştüklerime gönderebilirim fotoların ful halini.

Eklentiler

• C1ED0C8C-96E5-482C-9B6F-816B667C2994.webp
    C1ED0C8C-96E5-482C-9B6F-816B667C2994.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 157
  • 90A6FB74-313C-403B-A227-618C724289CA.webp
    90A6FB74-313C-403B-A227-618C724289CA.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 175
Bu dudağımın bir önceki haliydi. Juvedermde daha uyguna yaparım 1000 tl gibi ama gana teosyek gelişleri pahalı demişti. Volum anlamında wow diyemem ama şeklini çok güzel verdi işaretlediğim yeri ördekleştirmeden yani çizgiyi yukarı taşıyıp ikinci hale getirmek bence zor. Benimden tanınıyor diye düşünüyorum ama ful foto yüklemek istemedim. Eskiden beri konuşup görüştüklerime gönderebilirim fotoların ful halini.
Nerdedw yaptırdınız acaba

Back
X