Dudak Dolgusu Hakkında

LeylaAtes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
17
0
38
Dudak dolgusu ne kadar süreyle kalıyor? Bilginiz var mı?

arkadasım mehtap bayramoğlunda yaptırdı bir yıl oldu haala yerli yerinde ve cok güzel. haftasonuda luva klinikte bi kadını yaptırırken gördüm çok begendim ama oranın kalıcılıgı nedir bilmiyorum

Dudak doldurma işlemi her hangi bir anestezi gerekmeden 5-10 dakikada yapılır. Ömrü kişinin bünyesine göre 6 ay ile 12 ay arasında değişmektedir. Vücut bu dolgu malzemesini zamanla azaltarak dışarı atar. Dudaklar dolgudan önceki hali nasılsa eski haline geri döner.

Diğer bir yöntem ise kalıcı olandır. Bu yöntemde vücudun her hangi bir bölgesinden yağ alınarak dudaklara enjekte edilir. Bu cerrahi bir işlemdir.

Sevgiler...

1 hafta önce bende dudak dolgusu yaptırdım yaptırcak arkadaşlara tavsiye ederim şişlikler indi gayet doğal oldular :)

Peki dudak dolgusu yapıldıktan sonra hemen günlük hayata dönebiliyor muyuz?iş vs etkiler mi?

Canım 1 hafta içerisinde alışma süren var tabiiki biraz şişlik oluyor ama ilk gün öpüşme ve sıcak şeyler yasak sonrasında normal hayatına dönebiliyorsun

Aynen biraz suresi oluyor ama cok belirgin bir izi olmuyor. Ben dun ayptirdim bugun gayet rahat dolastim disarda :) dolguya bagli sanirim. Bilgili bu isi iyi yapan doktor olmasi cok onemli. Ben arastirmalarim sonucu Mehmet Akgun beye karar verdim. Ve gayet mutluyum. Cunku isini titizlik ile yapiyor.

Arkadaşlar ben sadece üst dudağıma yaptırmak istiyorum. Alt dudağımla arasında ciddi bi orantısızlık var. Ama canımın yanmasından çok korkuyorum. Şişliklerin kalıcı olmasından da korkuyorum. Hafta sonu yaptırsam mesela, pazartesi gününe kadar geçse şişlikler kimse görmese:-) bi de ne kadar ödediğinizi merak ediyorum. Ayrıca kullanılan malzemede en iyi marka hangisidir bi fikriniz var mı?

Juvederm kullanildi. Sislik ertesi gun gecti benim kalici bir hasar yok. Bugun sinava girdim dusunun yaptirali 2 gun oldu. Arkadaslarim dogal duruyor demekte. Nasil isterseniz ona gore uygulama yapiliyor. Bende ince ince rotuslar atildi. Simetrik yapildi.

1200 tl yaptirdim.

Eklentiler

• C360_2015-07-03-18-49-23-302.jpg
    C360_2015-07-03-18-49-23-302.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 257
Arkadaslar benim de kendi yagim enjekte edildi dudagima 5gun oldu hala sis napcammm benn yaaa ne zamana iner:KK43:

X