• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu iyilesme süreci

Ezra1992

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
5
0
1
33
Merhaba, ben 8 gün önce ilk defa dudak dolgusu yaptirdim. Ilk andan itibaren cok fazla sisti ve hafif morardi. Ben özelikle cok dogal olmasini söyledim. Suan ama kac gün gecmesine ragmen üst dudagim hala gözüme büyük geliyor. Dokundugumda ödemli gibi. Böyle kalmasindan cok korkuyorum. Suan hala sislik olabilir mi? Daha inip oturucakmidir sizce?
Kötü degil ama dogalliktan uzak bir görüntü bence. Lütfen deneyimlerinizi yazin. 1 haftayi gecmesine ragmen sis olabilir mi hala?

Merhaba, ben 8 gün önce ilk defa dudak dolgusu yaptirdim. Ilk andan itibaren cok fazla sisti ve hafif morardi. Ben özelikle cok dogal olmasini söyledim. Suan ama kac gün gecmesine ragmen üst dudagim hala gözüme büyük geliyor. Dokundugumda ödemli gibi. Böyle kalmasindan cok korkuyorum. Suan hala sislik olabilir mi? Daha inip oturucakmidir sizce?
Kötü degil ama dogalliktan uzak bir görüntü bence. Lütfen deneyimlerinizi yazin. 1 haftayi gecmesine ragmen sis olabilir mi hala?
Olabilir evet. Alt dudaktan da sikayetcimisiniz? Yoksa ust dudaga orantisiz sekilde mi uyguladi doktor? Ust dudak daha cok acidigi icin kontrole kalmasin diye ust dudaga fazla yapiliyormus bazi kliniklerde

Olabilir evet. Alt dudaktan da sikayetcimisiniz? Yoksa ust dudaga orantisiz sekilde mi uyguladi doktor? Ust dudak daha cok acidigi icin kontrole kalmasin diye ust dudaga fazla yapiliyormus bazi kliniklerde
Alt dudagim suan icin güzel. Üst dudagim baya inceydi belki ondan daha fazla uygulanmistir. Bilemiyorum suan. Ama toplamda 1ml kullanildi.
Pazartesi ofise gitmem gerekiyor. o güne kadar umarim tamamen iner sislik :(
Böyle orantisiz kalmasindan cekiniyorum

Alt dudagim suan icin güzel. Üst dudagim baya inceydi belki ondan daha fazla uygulanmistir. Bilemiyorum suan. Ama toplamda 1ml kullanildi.
Pazartesi ofise gitmem gerekiyor. o güne kadar umarim tamamen iner sislik :(
Böyle orantisiz kalmasindan cekiniyorum
Daha pzt cok var, cuma bi randevu alip kendisine gorunun isterseniz. Izin doneminde yapmissiniz iyi olmus bence

Evt iyiki öyle yapmissim. Ilk günler özellikle cok fena sisti. Suan kendisi malesef tatile cikmis. 2-3 hafta kadar yokmus. Ama yazdigimda merak etmeyin iner daha dedi. 1ml zaten cidden cok belli olmamasi lazim diye düsünüyorum. Bugün regl oldum ve cok ödemliyim. Belki ondan da olabilir. Genelde öncesi ve ilk günler cok ödem topluyorum

son durum nedir acaba ben de aynı haldeyim

son durum nedir acaba ben de aynı haldeyim
Merhaba, indi baya bi. Ama bende cok uzun sürdü. Suan 4. hafta ve bazi sabahlar hala hafif sis olabiliyor. Sonuctan genel olarak memnunum.
Sadece hafif bi duduk dolgusu ve botoks yapildi ve benim sanki bütün görüntüm degisti. Aynaya bazen baktigimda yabanciliyorum.

Fotoğraf atabilir misiniz?
Ilk Foto 10 gün öncesi daha morluk ve kizarikiklar var. 2. foto 2-3 gün öncesinden. Bazen hala hafif ödemli. Özellikle sabah ilk uyandigimda. Ama ben genel olarak bazi günlerde cok ödem tutuyorum malesef.

Eklentiler

• IMG_5667.webp
    IMG_5667.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 17
  • 3FB2F800-B187-411C-B429-D5CBC7833446.webp
    3FB2F800-B187-411C-B429-D5CBC7833446.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 17
Herhangi bir sorun var gibi gözükmüyor 15 gün tamamlandıgında daha iyi olur diye düşünüyorum. Ben yaptırdıgımda 1 haftada iyileşti ama şimdide hiç yapılı gibi durmuyor mg yüksek olunca böyle olabılıyor iyileşir dert etmeyin

Back
X