Dudak dolgusu merak edenlere... Öncesi sonrası..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pudy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pudy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
176
20
118
İstanbul
herkese merhaba bayanlar sevdiğim bir ablam kendisine dolgu yaptırmıştı çok beğendiğim için bende yaptırmak istedim ve yaptırdım. Elimden geldiğince sorularınızada yanıt vermeye çalışacağım. Acıdımı hayır hiç acı duymadım bi fıs fıs var onu sıktı ve hemen iğneyi soktu dr.aysel hn kesinlikle işinin ehli bir doktor fiyat konusundada yardımcı oluyor eli çok hızlı sinek ısırı diyebileceğim bi his belli belirsiz sadece o ilk gün şişiyor bi tuhaf hissediyorsunuz ama ödem vs bende olmadı hiç üst dudağıma 2 cc alt dudağıma 1 cc ve toplam 15 dk dahi sürmedi yorumlarınızı bekliyorum ve 7 yıl kalıcı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 2.181
  • image.webp
    image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 8.620
fotografınızın öncesini örüyorumda sonrasını göremiyorum malesef

Ben begendim:KK51: kac gun oldu yaptirali bu ilk hali mi dolgudan sonraki

bence güzel olmuş ama az daha inerse daha doğal duracak gibi.
ben de çok istiyorum, dudaklarım hiç yok yaa :(
neden cesaret edemiyorum onu da bilmiyorum.
ne kadara yaptırdınız?

Ben begendim:KK51: kac gun oldu yaptirali bu ilk hali mi dolgudan sonraki
Dün sıktırdım ama üst dudağım daha inmez yani dudağım tam halini alması için 2 cc sıktırmak gerekiyor alt dudağım zaten çok ince değildi ama 1 cc ona sıktırdım oda çok az iner üst dudak oturdu.. Dün çok şişmişti şuan iyi..

Tamam şimdi gördüm ve çok beğendim.
harika olmuş tam istediğim şekilde.nerde yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim?

ben de çok istiyorum, dudaklarım hiç yok yaa :KK43:
ne kadara yaptırdınız?

Bencede birazcik daha inerse cok daha dogal durcak ve baya guzel olur bu hali de zaten guzel gerci

ben de çok istiyorum, dudaklarım hiç yok yaa :KK43:
ne kadara yaptırdınız?
Çok az daha inecek ve tam oturacak. Gerçekten doktor çok önemli acı falanda yok çok fazla düşünmemek lazım gerçekten. 1 cc 500 tl 7 yıl kalıcı..

Dün sıktırdım ama üst dudağım daha inmez yani dudağım tam halini alması için 2 cc sıktırmak gerekiyor alt dudağım zaten çok ince değildi ama 1 cc ona sıktırdım oda çok az iner üst dudak oturdu.. Dün çok şişmişti şuan iyi..

Bence bu hali guzel ama birazck daha inerse daha dogal durcagni dusunuyorm bence biraz daha inme ihtimali var dun yaptrmissiniz sonucta ama kesnlikle cok begendm

Çok az daha inecek ve tam oturacak. Gerçekten doktor çok önemli acı falanda yok çok fazla düşünmemek lazım gerçekten. 1 cc 500 tl 7 yıl kalıcı..
fiyatı iyiymiş aslında.
maddi olarak yaptırabilirim ama sanırsam eşim pek istemediği için ha deyip gidemiyorum.
keşke evlenmeden yaptırsaymışım haha :D

Doktorun adi soyadi nedir ?

fiyatınıda yazmışsınız çok uygun ve harika yapmış.
okadar yaptırıp mağdur olan kişi varki insan yaptırmaya korkuyor.
Hiç mağdur olmadım günlük hayatıma hemen devam ettim gördüğünüz gibi ödem yada morluk yok çok memnun kaldım..

Şimdiki halini de bekliyoruz tatlım merakla ;) ve gerçekten maddi boyutu da iyi çok çok uçuk fiyatlar duymuştum bi arkadaşımda yaptırcaktı araştırmıştı uzun bi süre..

dısardan gelen tepkiler nasıl peki ? bi de doktorun adını soyadını rica etsem

Back
X