Dudak dolgusu merak edenlere... Öncesi sonrası..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pudy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok az daha inecek ve tam oturacak. Gerçekten doktor çok önemli acı falanda yok çok fazla düşünmemek lazım gerçekten. 1 cc 500 tl 7 yıl kalıcı..

Toplam 3 cc yaptırdığınızı söylemişsiniz,1500 tl ödemiş olmalısınız o zaman? Bir de kullanılan dolgu maddesi materyali nedir tam olarak? Çünkü birkaç estetikçiyle konuştum,hepsi 1-1,5 yıl dayanan geçici dolgu maddelerini önerdiler.Uzun vadeli dolgu maddelerini dudakta sertleşme vs gibi hasarlar yaptığı için önermediler.

hyaluronik asit mi yaptılar bunun için bir yıl kalıcı diyorlar 7yıl kalıcı olan hangisi acaba bide nerde yaptırdınız ben izmirdeyim de ona göre bi araştırma yapıcam teşekkürler şimdiden

Dolgu maddesini ve doktorun ismini öğrenebilir miyim? :) 3cc için mi toplam 500 ödediniz yoksa ayrı ayrı toplamda 1500mü ödediniz ben de merak ettim bunu, ona göre para biriktirmeye başlayacağım da :)

dısardan gelen tepkiler nasıl peki ? bi de doktorun adını soyadını rica etsem
Aysel Can. Dısardn gelen tepkiler için sunu söyleyebilirim. Annem ve erkek arkadaşım kendi dudağımın daha güzel olduğunu söylediler yani doğallıktan yanalar. Ama onun dışında herkes çok beğendi gerçi o dudaktan şimdi eser yok okadar iri durmuyor. Resim atıcam tekrardan. Genel olarak ben memnunum. Abartı değil yapma değil ve herkes gibi değil zaten dr hn sizin ne demek istediğinizi anlayıp ona göre yapıyor kendisine bir dudak yapmış muhteşem olmuş ve sanki kendi dudağı gibi.

hyaluronik asit mi yaptılar bunun için bir yıl kalıcı diyorlar 7yıl kalıcı olan hangisi acaba bide nerde yaptırdınız ben izmirdeyim de ona göre bi araştırma yapıcam teşekkürler şimdiden
İstanbulda yaptırdım bnmki 5 yıl kalıcı. İçerik maddesini unuttum öğrenip yazarm ama hiç bir zararını görmedim.

Dolgu maddesini ve doktorun ismini öğrenebilir miyim? :) 3cc için mi toplam 500 ödediniz yoksa ayrı ayrı toplamda 1500mü ödediniz ben de merak ettim bunu, ona göre para biriktirmeye başlayacağım da :)
1500 tl cnm fakat şöyle birşey var hiç yaptırmayanlar için bilgi vereyim ilk sadece üst dudağıma sıktırdım fakat ilk sıktırdığınızda şişkinliği inince pek birşey farketmiyorsunuz daha önce işlem görmediği için dudak kasları dolgunun yarısını emiyor diyebilirim. O yüzden 2.kez üste ve birkez alta sıktırdım. İçeriğini unuttm tekrar öğrenicm size bildiricem. Alt üste göre daha dolgun olduğu icin ikisi tam eşitlendi. Resim atıyorm tekrardan.

Aysel Can. Dısardn gelen tepkiler için sunu söyleyebilirim. Annem ve erkek arkadaşım kendi dudağımın daha güzel olduğunu söylediler yani doğallıktan yanalar. Ama onun dışında herkes çok beğendi gerçi o dudaktan şimdi eser yok okadar iri durmuyor. Resim atıcam tekrardan. Genel olarak ben memnunum. Abartı değil yapma değil ve herkes gibi değil zaten dr hn sizin ne demek istediğinizi anlayıp ona göre yapıyor kendisine bir dudak yapmış muhteşem olmuş ve sanki kendi dudağı gibi.
en kısa zamanda son halini görmek istiyoruz :)

Dokunduğumda tabiki sertlik var. Ama öyle bildiğiniz gibi bi sertlik yok . Şöyle açıklayayım parmaklarımın arasına aldığımda tabiki kendi dudağıma göre orada daha dolgun bişiy var. Fakat normal değdirdiğimde yada bastırdığımda birşey yok. Anca parmaklarımın arasına alıp bastırdığımda hissedebiliyorum onu. İlk attığım resim yeni yapılan haliydi o yüzden abartı duruyor. Ama şuan öyle değil atıyorum hemen resmi aşağıya son haline bakarsınız. Nihayetinde kalıcı birşey yaptırmadım. 5 yıl içinde kendi haline geri dönecek. Hiç bir ağrım sızım şikayetim yok. Dudak şeklim bozulmadı. Bilmeyen anlamıyor dolgu gibi durmuyor ben memnun kaldım.

İşte son hali alt dudağı baz almayın sıktırmış olmama rağmen ilk işlem gördüğü için dudak kasları %90 ı nını emiyor. Hatta parmaklarmla falan bastırdım hiç bişey yok altta hepsi gitti demekki.Üst dudakta ilk sıktırdığımda aynısı oldu 2.kez yaptırdığımda tam olarak oturdu. Alta sıktırdım belki orantılamak adına üst dudak oturduktan sonra onada 2. Tüpü sıktırırım diye düşündüm lakin gerek kalmadı. Amacım kocaman kocaman dudaklar değildi eşitsizlik sorunumda yoktu aslında kötüde durmuyordu. Fakat biraz daha belirgin olsun istedim. Doktorum aysel hanımda sağ olsun doğal şeklini bozmadan şeklini belirginleştidi. Değer miydi evet değerdi. Şeklini biçimini bozmadan yaptırırsanız bence iyi.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 3.711
7 yıl kalan dolgu hiç duymadım canım şimdilik biraz fazla şiş gibi ama iner büyük ihtimalle ;) güle güle kullan

Benimde alt dudağım çok dolgun ama üst dudağım ince. orantısız duruyor aslında. Sadece üst dudağım için istiyorum Ankara'da

herkese merhaba bayanlar sevdiğim bir ablam kendisine dolgu yaptırmıştı çok beğendiğim için bende yaptırmak istedim ve yaptırdım. Elimden geldiğince sorularınızada yanıt vermeye çalışacağım. Acıdımı hayır hiç acı duymadım bi fıs fıs var onu sıktı ve hemen iğneyi soktu dr.aysel hn kesinlikle işinin ehli bir doktor fiyat konusundada yardımcı oluyor eli çok hızlı sinek ısırı diyebileceğim bi his belli belirsiz sadece o ilk gün şişiyor bi tuhaf hissediyorsunuz ama ödem vs bende olmadı hiç üst dudağıma 2 cc alt dudağıma 1 cc ve toplam 15 dk dahi sürmedi yorumlarınızı bekliyorum ve 7 yıl kalıcı

Açıkcası yapay olduğu çok belli, eski halin daha güzel...dolguyu daha az tutabilirdin böylece bu kadar belli olmazdı.. estetiğin belli olmayanı doğalı güzeldir.... tabi bu benim fikrim..

Aysel hanımın müşterileri 5 yıl hatta 7 yıl boyunca kaldığını falan söylediler. Benim için sorun yok.

Açıkcası yapay olduğu çok belli, eski halin daha güzel...dolguyu daha az tutabilirdin böylece bu kadar belli olmazdı.. estetiğin belli olmayanı doğalı güzeldir.... tabi bu benim fikrim..
Size öyle gelmiş olabilir suanki halinde hiç bir yapaylık yok. Tanımayan görmeyen anlamıyor bile.Kimse bana dudağın dolgu mu demedi. Normalde rujla dolgunlaştırıcı parlatıcı falan kullandığım için sık görmeyen anlamıyor diyebilirim. Resimde belki size öyle gelmiş ama realde öyle durmuyor.

İşte son hali alt dudağı baz almayın sıktırmış olmama rağmen ilk işlem gördüğü için dudak kasları %90 ı nını emiyor. Hatta parmaklarmla falan bastırdım hiç bişey yok altta hepsi gitti demekki.Üst dudakta ilk sıktırdığımda aynısı oldu 2.kez yaptırdığımda tam olarak oturdu. Alta sıktırdım belki orantılamak adına üst dudak oturduktan sonra onada 2. Tüpü sıktırırım diye düşündüm lakin gerek kalmadı. Amacım kocaman kocaman dudaklar değildi eşitsizlik sorunumda yoktu aslında kötüde durmuyordu. Fakat biraz daha belirgin olsun istedim. Doktorum aysel hanımda sağ olsun doğal şeklini bozmadan şeklini belirginleştidi. Değer miydi evet değerdi. Şeklini biçimini bozmadan yaptırırsanız bence iyi.

bence cok güzel ilk haline göre şişlik inmiş ve dudak oturmuş ben çok beğendim güle güle kullan :KK25::KK25:
istediğin renk rujları doyasıya sür

bence cok güzel ilk haline göre şişlik inmiş ve dudak oturmuş ben çok beğendim güle güle kullan :KK25::KK25:
istediğin renk rujları doyasıya sür
Çok teşekkür ederim. Şimdi ruj sürdüğümde ruj gibi duruyor artık önceden silik vs böyle sönük gibiydi.Gerçekten cok hoş duruyor dudak gibi dudak oldu :)

Çok teşekkür ederim. Şimdi ruj sürdüğümde ruj gibi duruyor artık önceden silik vs böyle sönük gibiydi.Gerçekten cok hoş duruyor dudak gibi dudak oldu :)
kısmetse benim başıma da :) doktorun çalıştığı yeri yazabilir misin yada özelden msj at

Back
X