• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu öneriyor musunuz?

kugukusu

💫yıldız tozu💫
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
923
Puanlar
53
Merhaba kızlar. Hayatımda hiç dolgu yaptırmadım. Bu aralar nedense aklıma dudak dolgusu takıldı, yaptırmak istiyorum. Dudaklarım hafif dolu görünsün istiyorum, çok değil. Ama bununla ilgili hiiiiiç bir fikrim yok. Hangi maddeler kullanılır nedir ne değildir zararlımıdır falan... çünkü duyduğuma göre dolgu maddesi zararlı ve hatta dolgu göçü denen bir şey varmış, yüzün farklı yerlerine kayıyormuş dolgu maddesi... pişman olmaktan da korkuyorum. Bana bir fikir verebilir misiniz? Bir de işlem ağrılı mı?

Hiç yaptırmadım, yaptırmam da, aynen dediğiniz gibi kaybolmuyor, başka yere taşınıyor, hatta daha önce yüzüne (ama hangi kısma bilmiyorum) dolgu yaptıran bir kadının röntgenini paylaşmışlardı, dolgu başka yerlere kaymış ve gitmeyecek.

Bunun yerine dudak dolgunlaştıran yüz yogası hareketlerini deneyin, kollajen alımınızı arttırın, kollajen azaldıkça dudak incelir, yaşlılarda dudaklar hep ince bu sebeple.

Kime ve nerde yaptıracağınıza bağlı. Piyasada dolgu adı altında zehir enjekte eden yerler var. İyi ve tecrübeli bir doktora yaptırmanız lazım. Ve dolayısıyla kaliteli dolgular da pahalı

Hiç yaptırmadım, yaptırmam da, aynen dediğiniz gibi kaybolmuyor, başka yere taşınıyor, hatta daha önce yüzüne (ama hangi kısma bilmiyorum) dolgu yaptıran bir kadının röntgenini paylaşmışlardı, dolgu başka yerlere kaymış ve gitmeyecek.

Bunun yerine dudak dolgunlaştıran yüz yogası hareketlerini deneyin, kollajen alımınızı arttırın, kollajen azaldıkça dudak incelir, yaşlılarda dudaklar hep ince bu sebeple.
İşte bu yüzden çekiniyorum... birde dudağın kendi dokusunu bozarsa diye. Mesela 60 yaşımda dudak sallanırsa şekli bozulursa diye endişeleniyorum.
Kolajen için ilikli kemik suyu mu içmeliyim sizce?

Kime ve nerde yaptıracağınıza bağlı. Piyasada dolgu adı altında zehir enjekte eden yerler var. İyi ve tecrübeli bir doktora yaptırmanız lazım. Ve dolayısıyla kaliteli dolgular da pahalı
Bu yaptıracağım yer iyi diye biliniyor, işinde uzman ve ne yaptıklarını bilen falan... ama tabii kimseye güvenemiyorum ki...fiyatları şöyleymiş:
Colena - 9000 tl
Yvoire - 11000 tl
Stylage - 12000 tl

Aşkım çoğu insan ördeğe benziyor dudak dolgusu sonrası ya çok ihtiyacın yoksa yaptırma boşver

İşte bu yüzden çekiniyorum... birde dudağın kendi dokusunu bozarsa diye. Mesela 60 yaşımda dudak sallanırsa şekli bozulursa diye endişeleniyorum.
Kolajen için ilikli kemik suyu mu içmeliyim sizce?
Tabii, olur, kollajen namına bir şeyler verin vücudunuza, ister ilikli kemik suyu, ister peptit kollajenler (suya karıştırılıp içilenler), ne yapsanız kardır. Düzenli yapın ki fayda alın.

Aşkım çoğu insan ördeğe benziyor dudak dolgusu sonrası ya çok ihtiyacın yoksa yaptırma boşver
Haklısın bebeğim gerek yok maceraya oturayım oturduğum yerde dimi :KK53: valla çok korkuyorum ama dudağımda hafif bir asitmetri var, birde dolgun değil pek, gerçi çok ince de değil. İnsanlarda görüyorum hoşuma gidiyor hafif dolgunluğu, aklıma düştü kaç aydır. Ama cesaret edemiyorum zaten

Back
X