- 30 Ağustos 2015
- 58
- 37
- 3
- 35
- Konu Sahibi lilly_petrus
-
güle güle kullan canımmm sen beğendiysen sorun yokkızlar yapıldıgı an cektrmıstım etraf kızarık oyzden
cok tsk edermm ben begendmm cok hemdee cnmgüle güle kullan canımmm sen beğendiysen sorun yok
Çok güzel olmuş gerçekten .kızlar yapıldıgı an cektrmıstım etraf kızarık oyzden
cok tsklerÇok güzel olmuş gerçekten .
Avatar fotoğrafındaki sen misin ?cok tskler
hayır rus bı blogger ama bana cok benzettıklerı ıcın kullandmm :)Avatar fotoğrafındaki sen misin ?
hangi dr a yaptırdınız çok güzel olmuşkızlar yapıldıgı an cektrmıstım etraf kızarık oyzden
başak kandi canım saol bende cok memnunummmmhangi dr a yaptırdınız çok güzel olmuş
kızlar yapıldıgı an cektrmıstım etraf kızarık oyzden
tatlım valla ben cok dolgun sevdgım ıcın doktorumun sucu yok kadın dedı daha az yapayım dıe ama ben boyle sevıyorumm napıyımm :)Kesinlikle çok güzel duruyor. kimse bunu inkar edemez.
Sadece normal dolgun dudak gibi değil. fazla belli ediyor. Tabii bunun önemi var mı yok mu o önemli :)
tatlım valla ben cok dolgun sevdgım ıcın doktorumun sucu yok kadın dedı daha az yapayım dıe ama ben boyle sevıyorumm napıyımm :)
kaç cc kullandıtatlım valla ben cok dolgun sevdgım ıcın doktorumun sucu yok kadın dedı daha az yapayım dıe ama ben boyle sevıyorumm napıyımm :)
2 cckaç cc kullandı
selam kızlar prp ıle baslayan guzellık macerama hafıf gıdımın olması sebebıyle aqualyx yaptırmıstımkı dun kendımı tutamadım ve dudak dolgusu yaptırdım....foto eklıcem cıdden cok mutluyum hemen paylasmak ıstedım doktorum mukemmel bırı burdan duydum adını gıttım ıyıkı gıtmısımm..ha bu arada sorunuz varsa cvplarım
bayıldımmkızlar yapıldıgı an cektrmıstım etraf kızarık oyzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?