Evet isterimMerhaba ben Ankara'da Başak Kandiye yaptırdım çok memnun kaldım. Fotoları atarım isterseniz.
valla güzel olmus yapayda durmamıs ne kadar ödediniz peki fiyat olarakTabii :)
650 tl ödedim ben. Teşekkürler :)valla güzel olmus yapayda durmamıs ne kadar ödediniz peki fiyat olarak
Canım Özel Kadıoğlu Hastanesinde doktor Baki Çokneşeli’ye yaptırmıştı kardeşim, çok da memnun kalmıştı. İstersen bir fiyat sor. Memnun kalmıştık Baki Bey’den.arkadaşlar selam. Dudak dolgusu yaptırmak istiyorum. Yağ enjekte ya da dolgu maddesi olabilir.
Lütfen bana İstanbul'da biyer tavsiye edin
Dudak dolgusu için doktor seçimi çok önemli gerçekten..Ama araştırırken mutlaka dolgunun markasını sor. Juvederm den başkasını yaptırma kesinlikle.Bir de benim doktorum hepsini aynı anda yapmıyor, azar azar yapıyor.Ben sadece üst dudağıma yaptırıyorum, dudak biraz daha yukarı döndüğü için burun dudak mesafesini de kısaltıyor çok güzel görünüyor. Bağdat caddesinde aplus poliklinikte yaptırdım ben.Geçen kış yaptırmıştım hala iyi durumda :)arkadaşlar selam. Dudak dolgusu yaptırmak istiyorum. Yağ enjekte ya da dolgu maddesi olabilir.
Lütfen bana İstanbul'da biyer tavsiye edin
Canım ne kadara yaptiriyorsunuz siz? Juvaderm yaptircam ben ama kararsizim. 650 dedi benim doktorum da
Canım güzel olmuş az yaptırdın ama heralde son durum nasıl ?Tabii :)
Ben Dr. Ali Rıza Öreroğlu'na dudak dolgusu yaptırmıştım. O zaman Acıbadem Fulya hastanesindeydi kendisi. Şimdi Esteworld altunizadedeymiş. Yakında tekrar gideceğim dolgumu yenilemek için. Kesinlikle tavsiye ederim. Japon balığına dönmüyor dudaklarınız :)[/QUO
tatlım ya çok merak ettim dudağının resmini görmem mümkün mü?
Canım sağol cevabın için kardeşinin dudağının fotosunu görmem mümkün mü acaba ? İşte insan nasıl sonuç çıkıyo görmek istiyorCanım Özel Kadıoğlu Hastanesinde doktor Baki Çokneşeli’ye yaptırmıştı kardeşim, çok da memnun kalmıştı. İstersen bir fiyat sor. Memnun kalmıştık Baki Bey’den.
1 cc 650. Soyadını unuttum öğrenip yazayımCanım 400 yarım cc sonra bi 400 daha verdim kalan yarım cc'yide yaptırdım.
Yarım cc mi 650ymiş hangi doktor
Tamam canım nasıl yapıyor peki yaptığı dudakları gördünmü bu doktorun peki1 cc 650. Soyadını unuttum öğrenip yazayım
1 cc 45o tl idi eylül 2016 daCanım 400 yarım cc sonra bi 400 daha verdim kalan yarım cc'yide yaptırdım.
Yarım cc mi 650ymiş hangi doktor
uygulama fiyatı hariç dolgu ücreti1 cc 45o tl idi eylül 2016 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?