Dudak Dolgusu Yaptıran Varmı?

Ben yaptırdım Doktorum Mehmet Akgün Çok Memnunum :)

Eklentiler

• 1423561461021.webp
    1423561461021.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 237
Ben 5 ay önce yaptirdim Dr Fatih Dağdelen e ultra 4 kullandi sonuc muhteşem arkadaslar ne sislik ne morluk oldu bende cok memnunum 2 yil suresi varmis Juvaderm ultra 4 ve doktorun eli cok hafif 5 dakikada islemi bitirdi tavsiye ederim

merhabalar kadınlar kulübü üyeleri ben bundan yaklaşık üç ay önce hem dolgu hem botox yaptırdım burada dolguyu konu alıcam uzun çaplı bi araştırma yaptım çeşitli stelerden kadınlar kulübünde daha fazla araştırma yaptım genlde sizde rastladınız mı bilmiyrum ama "dr. özgür evren ersoy"un adı geçiyor reklam yapmak için die düşündüm başlarda çok fazla karşılaşınca irtibata geçtim ve yaptıralı üç ay oluyr çok memnunum benim için doğallık önemliydi ve onu da görüyrm şu an kısacası memnun kaldım sizlerlede paylaşmak istedim...
merhaba, bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum ve yüzde olduğu için araştırıyorum ve sizin gibi hassasım aklıma takılan sey dolgu eridikten sonra dudak eski halini alıyor mu yoksa kötü mü oluyor sarkma bozulma deforme gibi hep yaptırmak gerekiyor mu eger bilgilendirirsen cok sevinirim umarım görürsün simdiden teşekkür ederim :)

Back
X