dudak dolgusu yaptıranlar

lemanordu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
13
0
1
32
Merhaba kızlar dudak dolgusu yaptıranlar memnunmusunuz acaba sonuçtan

Merhaba kızlar,,, dudak dolgusu yaptırdım,, ve hiçbi şekilde mennun kalmadım,, üstelik istanbulda 5,6 şubesi olan çok ünlü bi güzellik estetik merkezi,, bir daha asla en ufak bi işlemi orda yaptırmam,, yarı kalıcı dolgu araştırıyorum

Merhaba kızlar dudak dolgusu yaptıranlar memnunmusunuz acaba sonuçtan

Ben yaptırdım gayet memnunum.İşte Sonuç :) İsterseniz Doktorumu Tavsiye Edebilirim. Bence Bu İşlemlerde Bir Numara :)

Eklentiler

• 1423561461021.webp
    1423561461021.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 1.038
vav çok iyi eski fotografın varmı ?

Malesef Canım tüm fotoları sildim özgüven eksikliği yarattığı için yaptırmıştım zaten sen olsan tutarmıydın ama yakışmamışmı ? :)

Eklentiler

• 1908122_762201787141328_889419343_n.webp
    1908122_762201787141328_889419343_n.webp
    67 KB · Görüntüleme: 619
YAPTIRMAYIN SAKIN. memnun olanları anlamıyorum. eğerki büzük bir agız, yada yandan bakıldıgında ortası şiş kuş gagası gibi öne giden bir dudak, yada ördek gibi ileri uçmuş bir üst dudak, içi derisine sığmayan gergin dudaklar sizi mutlu edecekse yaptırın tabi. ben dün yaptırdım, bugun evden cıkamıyorum. üstelikte hergörenin dudakların negüzel bişimi yaptırdın dedikleri dudaklarımın azcık kırşıkları gitsin diye yaptırdım içinede ettim. sırada bekleyen kızlar dün cok begendi ama begenilecek bi yanı yok.

YAPTIRMAYIN SAKIN. memnun olanları anlamıyorum. eğerki büzük bir agız, yada yandan bakıldıgında ortası şiş kuş gagası gibi öne giden bir dudak, yada ördek gibi ileri uçmuş bir üst dudak, içi derisine sığmayan gergin dudaklar sizi mutlu edecekse yaptırın tabi. ben dün yaptırdım, bugun evden cıkamıyorum. üstelikte hergörenin dudakların negüzel bişimi yaptırdın dedikleri dudaklarımın azcık kırşıkları gitsin diye yaptırdım içinede ettim. sırada bekleyen kızlar dün cok begendi ama begenilecek bi yanı yok.
resmen içimdekileri yazmışsın insanlardaki güzellik algısı çok garip gerçekten o yüzden bende karar veremiyorum.

Benim en yakın arkadaşım yaptırdı ve 1 haftadır dışarı çıkmıyor. Bende yaptırmayı planlıyordum ancak arkadaşımı gördükten sonra vazgeçtim bırakın doğal kalsın

A
Benim en yakın arkadaşım yaptırdı ve 1 haftadır dışarı çıkmıyor. Bende yaptırmayı planlıyordum ancak arkadaşımı gördükten sonra vazgeçtim bırakın doğal kalsın
al bendende okadar ilk bi hafta agladim sokaga cikamadim. Simdi 1 ay olcak haala kötü :( mahvettim guzelim dudaklarimi

Çok geçmiş olsun neyseki kalıcı değil iner zamanla boşuna üzme kendini :/
İnanamıyorum bugun luvakliniğe kontrole gittim geç kalmışım ve kadın bakmadı bile. İlk randevum olsa neyse. İnsan yaptıgı işi kontrol eder hangi meslekte olursa olsun. Ayıp

A

al bendende okadar ilk bi hafta agladim sokaga cikamadim. Simdi 1 ay olcak haala kötü :KK43: mahvettim guzelim dudaklarimi

Cok gecmis olsun canim ya ben yaptirdim 9ay olcak sukurler olsun hic sorun yasamadim senin adina cok uzuldum .s her döktor ayni seyi yapamiyo malesef

Bence de çok doğru yazmışsın aynen dediğin gibi görünüyor yaptıranlar,insanların güzellik algısına şaşıyorum bazeno_O

Selam ben dun yaptirdim . gayet memnunum . disari cikamayacak gibi de degilim. Hafif sis ve odem var sadece. Ama cok yaptirmadim. Cunku sislikten anlasilmiyormus bugun biraz daha indi sisi. Tekrar gidicem kontrole. Yavas yavas yaptirmak daha saglikli pisman olmamak adina. Keske bilen ve adi cok gecen bir doktora gitseymissin. Mehmet Akgun beyi tavsiye ederim. Gayet basarili. Diger yaptiranlardan bilgi alip gitmistim. Urunleri siz seciyorsunuz. Ben arastirdim oyle gittim 2. Gorusmede yaptirdim. Baska doktorlarinda fikrini aldim tabi. En uygunu dolgu oldu. Odem insin burda paylasicam size resimleri. Zaten gittiginizde yeni yaptigi dolguyu foto makinesinden gosteriyor. Iciniz rahat oluyor o konuda.

Back
X