Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 2. yenileme yapıldı geçen dolgum 11 ay erimedi dolgu ile alakalı olabilir doktorunla görüşmedin mihanımlar; dudak dolgusu yaptırdım 2 gün önce. Sanki hiç yaptırmamış gibiyim. 2 günde eridi gibi. Çok hafif kaldı. Sizde kalıcılığı ne kadar sürdü?
hanımlar; dudak dolgusu yaptırdım 2 gün önce. Sanki hiç yaptırmamış gibiyim. 2 günde eridi gibi. Çok hafif kaldı. Sizde kalıcılığı ne kadar sürdü?
Kime yaptırdınız acaba ?Canım 2. yenileme yapıldı geçen dolgum 11 ay erimedi dolgu ile alakalı olabilir doktorunla görüşmedin mi
Mehmet Akgün e yaptırdım Ankara daKime yaptırdınız acaba ?
Hımmm ben İzmir de arıyorumMehmet Akgün e yaptırdım Ankara da
Cok guzel kim yapti acaba ben ankaradayimCanım 2. yenileme yapıldı geçen dolgum 11 ay erimedi dolgu ile alakalı olabilir doktorunla görüşmedin mi
Mehmet Akgün'e yaptırdım Ankarada doktorumdaCok guzel kim yapti acaba ben ankaradayim
Dudaklarinizin dogal halide dolgun galibaCanım 2. yenileme yapıldı geçen dolgum 11 ay erimedi dolgu ile alakalı olabilir doktorunla görüşmedin mi
Alt dudağım evet ama üst alta göre ince ve çok kötü duruyordu şuan dengelendiDudaklarinizin dogal halide dolgun galiba
Dr Sibel Ünlü Bursa da birkaç sene önce benim dudağıma dolgu yaparak hem sağlığımla oynamış hemde yıllarca psikolojik sorun yaşamama sebep olmuştur.Ve uygulamayı yaptığı günün gecesi nerdeyse ölümüme sebebiyet verecek olan hiç profesyonel olmayan para avcısı bir doktordur. Diyeceksiniz nasıl dolguydu bu? Onlarca kez dudağıma batırdığı iğneler yüzünden hem sinirlere hemde maddenin kana karışmasına sebebiyet vermiştir.Ve dudaklarım en son haberlerde çıkan o genç kızın dudaklarının benzeri gibi olmuştu.. Malesef halende kötü. Ameliyat olmaya korkuyorum oda riskli.Lütfen yazdıklarımı dikkate alın ,iyice araştırın plastik estetisyen cerrahların dışında kimseye bu işlemi yaptırmayın.
Canım 2. yenileme yapıldı geçen dolgum 11 ay erimedi dolgu ile alakalı olabilir doktorunla görüşmedin mi
Bende iki kez dudak dolgusu yaptirdim iki gunde eridi.siz tekrar dolgu yptirdinizmi acaba.yine erime oldumu?hanımlar; dudak dolgusu yaptırdım 2 gün önce. Sanki hiç yaptırmamış gibiyim. 2 günde eridi gibi. Çok hafif kaldı. Sizde kalıcılığı ne kadar sürdü?