dudak dolgusu?

ACELYAM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
694
5
118
43
Almanya
arkadaslar dudak dolgusu hakkinda bilgi edinmek istiorum..varmi aranizda yaptiran doktor önerisi felan..:26:

burnumu da yapan doktorum necdet uçar'a yaptırıcam..aqualift denen bi dolgu kullanacak..nazolabial çizgiler artı dudaklara..3-5 sene kalıcılığı var :54:

Peki kaç cc yaptıracaksın ve fiyatı nedir? Bilgi verebilirsen çok sevinirim.

yaa süpermiş ücreti :61: ben de yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum da 1cc için 500euro demişlerdi bana. Olmadı bir gün görüşmeye gider bilgi alırım :97:

ben 1 temmuza kadar mutlaka yaptırıcam canım,olmazsa benim doktoru ayarlarız sana da,tabii istanbuldaysan ;) :82:

Evet evet İstanbuldayım. Ben de mutlaka yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Biraz uygun olsun diyorum ama kalitesi de çok önemli tabii... Senin doktorun Necdet Uçar'a internetten baktım da Ankara'da olduğunu sandım ama eğer İstanbul'daysa ben de ona gidebilirim. :) Hatta ablam ve arkadaşım da yaptırmak istiyor. Biz topluca gidebiliriz :1:

Evet evet İstanbuldayım. Ben de mutlaka yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Biraz uygun olsun diyorum ama kalitesi de çok önemli tabii... Senin doktorun Necdet Uçar'a internetten baktım da Ankara'da olduğunu sandım ama eğer İstanbul'daysa ben de ona gidebilirim. :) Hatta ablam ve arkadaşım da yaptırmak istiyor. Biz topluca gidebiliriz :1:

dün doktorumla konuştum canım,ayın 29u 30u gibi yaptırmak istediğimi söyledim,kontrole falan gerek kalmayacaksa dedim,o da sorun diil kontrole gerek yok dedi. 1temmuzda tatilim başlıyo 2 ay istabulda olmıcam,hani sona doğru yaptırayım diyorum ki işyerinde millete laf çıkmasın,araya tatil girip 2 ay sonra görünce çok çakmazlar diye :52:
yaptırınca hemen bildiririm canım size,foto da koyarım koyabilirsem :82:

ben hem doktorumu çok seviyorum hem de düşündüğü dolgu aqualifti de araştırdım o da gayet güzel.ee süresi de iyi doktorumun verdiği fiyat da iyi.memnun kalırsam size de ayarlarım doktorumu,uygun bişeyler yaptırmaya çalışırım canım,yüzyüze de arkadaşmışız sizlerle falan gibi :34:

şunu da belirteyim canım,benim için öncelikli olan nazolabial çizgiler (burundan dudaklara inen gülme çizgileri)

oraya dolguyu koyup dudaklara da rötuş yapacak yani,2 cc yeter dedi,zaten doktorum doğallıktan yana,abartılı bişey yapmayacak istemem de zaten .sizler sırf dudak düşünüyosanız size başka dolgu türü de önerebilir canım,neyse kendiniz anlatırsınız zaten ,hadi bakalım benim için dua edin ve sonucu bekleyin ;) :90:
haa bu arada doktor bikaç gün boğazıçinde bikaç gün de ankarada çalışıyo,hatta evi falan da ankarada aslında,istanbulda başka bi yerde daha çalışıyo sanırım.

Son düzenleme:
Tamam o zaman yaptırdıktan sonra mutlaka yorum ve fotoğraflarını bekliyorum :32: İnşallah memnun kalırsın. ;)

burnumu da yapan doktorum necdet uçar'a yaptırıcam..aqualift denen bi dolgu kullanacak..nazolabial çizgiler artı dudaklara..3-5 sene kalıcılığı var :54:

yapılan ilk dolgu 8 10 ay kalır diyorlar,, bikaç defa daha yapılınca 2,3 sene kalır diye bilgim var:61:

kuzey güney resim eklemeye çalıştım.Benim dudaklarım çok çok ince idi.Sana arkadaşlık gönderecem kabul edersen resimlerimdeki dudaklarımın ne kadar ince olduğunu görürsün.Bence ozan bey iyi bir iş çıkardı

Kizlar yaa, Istanbulda onereceginiz, bir kac yil kalici dudak dolgusu yaptiran varsa paylassin. Bende burnumun ordaki cizgilerde baya gorunuyor, yani burundan asagi dogru giden cizgiler. Onerilerinizi, fiyatini ve hangi doktora yaptirdiniz, yazarsaniz sevinirim. Opuldunuzzzz

Back
X