P Piercing123 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 25 27 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Piercing123 #1 Arkadaslar Merhaba ben 3 gün önce dudağımı deldirdim ve kısa bir bar var bana zararı var mı ne yapmam gerekiyor?
Arkadaslar Merhaba ben 3 gün önce dudağımı deldirdim ve kısa bir bar var bana zararı var mı ne yapmam gerekiyor?
L littlegirl00 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 2 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 24 7 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Piercing123 #2 benim bildiğim ilk delimde şişlik ve iltihaplanmada hesaplanır ve normalınden biraz daha uzun bir piercing takılır. Seninki kısa olduğu ilk başlarda biraz canın acır ama piercing alıştığı zaman ağrı azalır ve sende değişebilirsin :)
benim bildiğim ilk delimde şişlik ve iltihaplanmada hesaplanır ve normalınden biraz daha uzun bir piercing takılır. Seninki kısa olduğu ilk başlarda biraz canın acır ama piercing alıştığı zaman ağrı azalır ve sende değişebilirsin :)
M mhtpesmr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 16 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 39 18 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Piercing123 #3 Piercing123 .!.: Arkadaslar Merhaba ben 3 gün önce dudağımı deldirdim ve kısa bir bar var bana zararı var mı ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Merhaba benimde başıma geldi kıs bar takmışlar şişti piercing sıkışma yaptı bende ASLA ÖNERMİYORUM ! Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2017
Piercing123 .!.: Arkadaslar Merhaba ben 3 gün önce dudağımı deldirdim ve kısa bir bar var bana zararı var mı ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Merhaba benimde başıma geldi kıs bar takmışlar şişti piercing sıkışma yaptı bende ASLA ÖNERMİYORUM !