dudak rengi

eslimmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
173
37
48
34
merhaba arkadaşlaarr benim dudaklarım dolgun çok şükürr :) fakaatt renksiz birazcık. çok ruj kullandım eskiden fakat sıkıldım artık doğall kırmızı olsun istiyorum. bunun için bi çözüm bilen varmıı. ne yemeli veya ne yapmalıı.?

ben karbonatayla dudaklarımı fırçalıyorum kırmızı gibi oluyor rengi gün içinde aksama kadar etkisi geçmiyor

Kalıcı makyaj var ama sadece dudak kenarlarına yapılıyor bildiğim kadarıyla.

Benimde sekli guzel ama cok solgun rujsuz hasta gibi duruyorum.
Bunun icin ayriyeten bi firca alip disini fircaladiktan sonra hirpalamadan o fircayla suyla ovarak hafif fircalayinca pembelik oluyor. Kalici cozum degil tabi ama denemeye deger gerekli durumlarda

merhaba arkadaşlaarr benim dudaklarım dolgun çok şükürr :) fakaatt renksiz birazcık. çok ruj kullandım eskiden fakat sıkıldım artık doğall kırmızı olsun istiyorum. bunun için bi çözüm bilen varmıı. ne yemeli veya ne yapmalıı.?
Dudaklarını kırmızı istiyorsan, akşamları krem sürüp, üzerine hafif bir ruj sür. Bunu her akşam yatmadan yapaarsan ertesi gün gün boyu kırmızı dudakların olur. :) demedi deme.

Dudaklarını kırmızı istiyorsan, akşamları krem sürüp, üzerine hafif bir ruj sür. Bunu her akşam yatmadan yapaarsan ertesi gün gün boyu kırmızı dudakların olur. :) demedi deme.
teşekkürler deniycemm :D

Birde ek olarak, dudaklarını fırçamanı tavsiye ederim. acayip işe yarıyor. ilk diş fırçalamandan sonra dene göreceksin. :)

Kalıcı makyaj yaptırabilirsin ama iyi bir yere yaptır bence.. doğal görünmesi önemli bence. .

Back
X