Dudak renklendirme

Merhaba dudaklarım kalın ama rengi koyu renklendirme istiyorum nasıl olur yaptıran var mi
Ben yaptirdim benimde dudaklarim kalın ve renksizdi ölü dudağı gibi diyodum hep 🤣 islem cok acılı ve zor oldu nisan ayinda yaptirdim 20 gun sonrada rotus yapti ama alt dudagimin ortasi tutmadi rengi tekrar gel yapalim dediler tup bebek tedavisinde oldugum icin riske atmak istemedim cok memnunum o acıya degermi gercekten deger. Calisiyosaniz hafta sonuna denk getirin cunku cok fazla kuruluk oluyo dudakda ne sursem o kuruluga kar etmedi sonra kabuk atiyo ve muhtesem oluyo

Dudaglara krem suruyolar uyusturuyolar ama gercekten o aciyi dibine kadar hissettim 🤣 neticede igneyle dovme gibi veriyo boyayi agri esigim yuksektir kiz dedi ki ciglik atanlar dayanamayanlar oluyo iyi dayandin sen dedi 🤣

Bide islemden once mutlaka ucuk hapı diye bi hap var onu kullandirtti yaptirdigim yer sizde kullanin mutlaka ucuk cikiyo cunku dudak irite oldugu icin 3 gun once baslaniyo ilaca ve islemden sonraki 3 gun kullaniliyor. Ucuk kremide almistim ben onuda suruyodum surekli nemlensin diye

Şuan nasıl istediginiz gibi renk mi oldu bu arada teşekkürler
Şuan nasıl istediginiz gibi renk mi oldu bu arada teşekkürler
Alt dudagimin dudak kenarlarina tam girdi ama ortalarina girmedi olsun dogal duruyo begendim ben tekrar yaptirirmiyim EVEEETT bunun rengi akip bitince baska renk denerim cok koyu kirmizi yapti bana tam guzel bi dudak rengi oldu dogal

Unutmayin ustte surulen boya soyuluyo gidiyo ve altta dogal bi pingment kaliyo

Back
X