Lekeler, Çiller Dudak üstü lekesine çözüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

yasamak

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
232
1
318
İstanbul
merhaba arkadaSLAR INSALLAH DOGRU YAPIYORUMDUR ILK DEFA KONU ACIYORUM SAGOLSUN ARKADAS YARDIM ETTI NEYSE KONUYU UZATMAYAYIM BENIM DUDAK USTUMDE SIRAGDA LEKESI VARDI HEMDE 4 YILDIR FALAN DR GITTIM EXPIMENT ADINI TAM YAZAMAMIS OLABILRIIM KULLANDIM ONUN DISINDADA BURDA NE OKUDUYSAM YAPTIM ELMA KABUGU SIRKESI LIMON CILEK YOGURT YANIK KREMI VS VS GECMEDI 2 HAFTA ONCE EMEL ACARIN YANINDA CALISAN ARKADASIM ARADI EMEL ACARDADA AYNI SORUN VARMIS O BI ECZANE BULMUS ORDAKI ADAM KENDI KARISIM YAPIYORMUS HEMEN GITTIM ALDIM ILK DEFA LEKEDE ACILMA OLDU AMA SUAN AZ BU SORUNU KAFAYA OKADAR TAKTIMKI BENIM GIBI OLANLAR VARSA BILSIN ISTEDIM AMA ECZANE ADI YAZSAM BURDA OLUYOMU ONU BILMIYORUM BAZI SEYLER YASAK YA O SEBEPTEN

Ordakı adam bakıyo ona gore karısım verıyo bana sabun ozel bı tonık ve bı krem vardı hepsını kendı yapmıs zaten adam yetıstıremıyormus emel acardan sonra yetıstıremıyorum demıs ıstersenız ozelden msj atayımmm ınanın ben cok cektım oyuzden yardımcı olmak ısterım

Bana özelden yollar mısın eczanenin adını ve adresini
Ayrıca fiyatıda
Teşekürler

sivilce lekerine de karısımı var mı acaba ? adını burda yazsanız eczanenin sorun olmz sanırım

sivilce lekerine de karısımı var mı acaba ? Adını burda yazsanız eczanenin sorun olmz sanırım

sıvılceyı bılmıyorummm ama bakıyo cılde ıncelıyo hatta arkadasımın yegenı bazı yerlerı yuzunun beyz onu anlatmıs onada yaparım demıs arayıp sorun ben sıze ozleden msj atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…