Lekeler, Çiller Dudak üstü lekesine çözüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. konu beni de biraz ilgilendiriyor. ben 2 sene once sivilce tedavisi gördüm şu meşhur haptan kullandım.sivilcelerim geçti çok da memnunum ama bir tane alnımda bir de burnumda küçük bir kahverengi leke kaldı.tedaviden kaynaklandığını düşünüyorum.acaba bu krem onlarada iyi gelir mi?

mrb. BANA DA ADRESİ TELİ VERİRMİSİNİZ? özelden rica etsem. sivilce izlerine de çare bulabiliyor mu acaba?

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. konu beni de biraz ilgilendiriyor. ben 2 sene once sivilce tedavisi gördüm şu meşhur haptan kullandım.sivilcelerim geçti çok da memnunum ama bir tane alnımda bir de burnumda küçük bir kahverengi leke kaldı.tedaviden kaynaklandığını düşünüyorum.acaba bu krem onlarada iyi gelir mi?[/

herkesın cıldıne bakıyo ona gore kendı karsım yapıyo ıstersenız bı gorusun benımkı sır agda lekesıydı ama sedef hastalıgına falan bakıyooo ıstersenız adres msj atayım

kargoyla gnderıyolar sehır dısınaaa tel sıze ozelden mesaj atayım arayın konusun

Yaşamak senin lekende durum nasıl şu an peki??geçti mi yada ne kadarı geçti??Benimde doğumdan sonra kalan ya doğum ya da sir ağda yaptırmıştım onun lekesi bilmiyorum ama birsürü şey kullandım en son expigment kullandım biraz açıldı gibi ama tamamen geçsin istiyorum.Krem kızarıklık soyma falan yapıy mu??bana da tel no yollarsan sevinirim canım.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. konu beni de biraz ilgilendiriyor. ben 2 sene once sivilce tedavisi gördüm şu meşhur haptan kullandım.sivilcelerim geçti çok da memnunum ama bir tane alnımda bir de burnumda küçük bir kahverengi leke kaldı.tedaviden kaynaklandığını düşünüyorum.acaba bu krem onlarada iyi gelir mi?[/

herkesın cıldıne bakıyo ona gore kendı karsım yapıyo ıstersenız bı gorusun benımkı sır agda lekesıydı ama sedef hastalıgına falan bakıyooo ıstersenız adres msj atayım

adresi atabilirseniz cok iyi olur hemen gidemesem de elimde bulunsun isterim.şimdiden teşekkürler...

Konu sahibi pek uğramıyor galiba buraya:(Ben de istemiştim tel no.Bir de etki ettimi gerçekten de benim de denemediğim şey harcamadığım para kalmadı.

Buradan adres tel no alan diğer arkadaşlardan giden alan kullanan oldu mu??Varsa lütfen bilgi verirmisiniz?

Konu sahibi pek uğramıyor galiba buraya:(Ben de istemiştim tel no.Bir de etki ettimi gerçekten de benim de denemediğim şey harcamadığım para kalmadı.

ayyyy kusura bakmayın genelde kımse yazmıyo dıye bende pek bakmıyorum arada bakıyorummm hemen gonderıyorum adresı yalnız benımm ınannın epey gecmıstı gecen hafta tatıle gıttık ve pkadar sıcaktıkı antalya gunes gene yaktı ordada suremedım sımdı gelınce hemen gene basladımm ınanın benım kadar takan yoktur

ayyyy kusura bakmayın genelde kımse yazmıyo dıye bende pek bakmıyorum arada bakıyorummm hemen gonderıyorum adresı yalnız benımm ınannın epey gecmıstı gecen hafta tatıle gıttık ve pkadar sıcaktıkı antalya gunes gene yaktı ordada suremedım sımdı gelınce hemen gene basladımm ınanın benım kadar takan yoktur

bnm pek sivilcem yok oyüzden gidemiyorum çil ve çukur lekelerim var iyi gelir mi bilmiyorum :(((

evet su çiçegı geçirdim seninki var mıydı...tmm aracam bakalım

hayr bende sadece dudak ustumde bı8 kere sır agda yaptım ustune gunes de eklenınce sımsıyah leke oldu bıde hersey denedım ıyıce mahvettım en son bu karısım ıyı gelmıstı o da son tatılmde hava sıcaktı kullanamadm gene karardııı

Back
X