dudak yeme laneti

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Böyle bir sorunu olup çözen var mı bilmiyorum ama. Dudaklarımı çok fazla yiyorum farkında olmadan. Acıyınca farkına varıyorum. Çeşitli lipstickler dudak bakım kremleri kullandım ama yok.

İyileşme sürecine varamadan kısır döngü devam ediyor. Çalışırken, bir şey düşünürken, sinirliyken yada iyiyken fark etmez. Valla çok canım acıyor artık. Bi fikri olan bir şey tavsiye edebilecek olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Böyle bir sorunu olup çözen var mı bilmiyorum ama. Dudaklarımı çok fazla yiyorum farkında olmadan. Acıyınca farkına varıyorum. Çeşitli lipstickler dudak bakım kremleri kullandım ama yok.

İyileşme sürecine varamadan kısır döngü devam ediyor. Çalışırken, bir şey düşünürken, sinirliyken yada iyiyken fark etmez. Valla çok canım acıyor artık. Bi fikri olan bir şey tavsiye edebilecek olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Elimde telefon dudaklarimi yerken konuna denk gelmem 🤣ben kışın kurudugu icin yiyorum cokta isirmam ama bazen acittigum oluyor bende takipcisiyim bakalım kk da ne çözümler var

Bende de var bu durum herşeyi denedim diyebilirim artık farkındayken de yiyorum ama yemek istemiyorum tamamen alışkanlık. En son dudak nem botoxu yapıldığını öğrendim koronadan gidemedim ilk fırsatta onu yaptıracağım bir tek bunu denemedim bakalım işe yarıcak mı 😂

Dudak yanak yeme alışkanlığı olan arkadaşlar iyi dinlesin. Bu sorun piskolojik bir sorundur öncelikle doktora gitmenizde fayda var fakat kendinizi iyi hissediyorsanız doktora gitme ihtiyacı duymuyorsanız beni iyi dinleyin. Şimdi açıklıyorum dudak yemek beynimizin sürekli hareket etme emri verdiğini düşünecek olursak dudağımız yerine başka yerlerimizi hareket ettirmeliyiz bu durmuda elimize bir tespih ya da ona benzer bir cisim alıyoruz ve başlıyoruz sallamaya hayatı tespih yapıyoruz arkadaşlar. Ben kadınım tespih çekemem diyorsanız bir bileklik almanızı tavsiye ediyorum zaten bu aralar moda:) efenim tespih çekmek sallamak suretiyle dertlerimizden arınıyor kafalarımızı dağıtıyoruz.

"Alıntıdır "

Dudak yanak yeme alışkanlığı olan arkadaşlar iyi dinlesin. Bu sorun piskolojik bir sorundur öncelikle doktora gitmenizde fayda var fakat kendinizi iyi hissediyorsanız doktora gitme ihtiyacı duymuyorsanız beni iyi dinleyin. Şimdi açıklıyorum dudak yemek beynimizin sürekli hareket etme emri verdiğini düşünecek olursak dudağımız yerine başka yerlerimizi hareket ettirmeliyiz bu durmuda elimize bir tespih ya da ona benzer bir cisim alıyoruz ve başlıyoruz sallamaya hayatı tespih yapıyoruz arkadaşlar. Ben kadınım tespih çekemem diyorsanız bir bileklik almanızı tavsiye ediyorum zaten bu aralar moda:) efenim tespih çekmek sallamak suretiyle dertlerimizden arınıyor kafalarımızı dağıtıyoruz.

"Alıntıdır "
Ay zannetmiyorum böyle bişey olduğunu hiç boş vaktim yok ellerim hep çalışma halinde😂

Takipteyim...

Ben eskiden tırnaklarımı yiyirdum onu bıraktım bu sefer yanaklarımı ısırıyorum ... Başkalarının yanında yaptığımı farkettiğımde çok utanıyorum

"Alıntıdır "
stres topuyla deneyeyim bunu yada bileklikte olabilir. Teşekkür ederim

Bende de o dert var

Estetik doktorum dudaklarıma botoks önerdiği bir gün, önce dudaklarını yemeği bırak bu haldeyken zaten yapamam demişti😆 o günden sonra sadece 2 gün yemedim🤭

Ben de ısırıp ısırıp duruyorum sonra bakıyorum aynada dudağım kirmizi sismis:(

Bende de bu sorun var maalesef. Bir de çok kuru dudaklarım, çoğu zaman ruj sürme sebebim bile dudak yemem. Kaç yaşında kadınım, babam hala uyarır, yeme şu dudaklarını diye🙈🙈🙈

Ben de çok yiyorum. Çözümü oğlumun penaten pişik kreminde buldum. Içinde çinko varmış. Gece yatmadan bolca sürüyorum sabah kalkınca ölü deriler hepten ayaklanıyor bir peçete yardımıyla hafif sürterek ölü derileri kaldırıyorum böylece gün içinde hissettiğim bir deri çıkıntısı olmadığı için yiyemiyorum.

Back
X