- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Ben de çocukluğumdan beri yiyorum dudaklarımı çözüm bulan varsa dinlemek için yerimi alayım
ruj lipstick hikaye yolacak olan yine yoluyor dudakları 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çocukluğumdan beri yiyorum dudaklarımı çözüm bulan varsa dinlemek için yerimi alayımruj lipstick hikaye yolacak olan yine yoluyor dudakları
![]()
Çok mantıklıBen evdeyken bile cebimde dudak nemlemdiricisi taşıyorum sürekli nemli tutunca yemiyorum
Dudaklarımı yerken başlığa denk geldim işin garibi şikayetçi de değilimBöyle bir sorunu olup çözen var mı bilmiyorum ama. Dudaklarımı çok fazla yiyorum farkında olmadan. Acıyınca farkına varıyorum. Çeşitli lipstickler dudak bakım kremleri kullandım ama yok.
İyileşme sürecine varamadan kısır döngü devam ediyor. Çalışırken, bir şey düşünürken, sinirliyken yada iyiyken fark etmez. Valla çok canım acıyor artık. Bi fikri olan bir şey tavsiye edebilecek olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Ortodontiste gidin. Size aparey takılsın.Böyle bir sorunu olup çözen var mı bilmiyorum ama. Dudaklarımı çok fazla yiyorum farkında olmadan. Acıyınca farkına varıyorum. Çeşitli lipstickler dudak bakım kremleri kullandım ama yok.
İyileşme sürecine varamadan kısır döngü devam ediyor. Çalışırken, bir şey düşünürken, sinirliyken yada iyiyken fark etmez. Valla çok canım acıyor artık. Bi fikri olan bir şey tavsiye edebilecek olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Aynı dertten müzdaribiZ bende aynı şekilde yiyorum hatta kanatıyorum bile nıvea nın dudak nemlendiricisi aldım onu sürüyorum geçiyo iki güne ama ben gene aynı şekilde yiyorum tavsiye ederim sizede market te de satılıyorBöyle bir sorunu olup çözen var mı bilmiyorum ama. Dudaklarımı çok fazla yiyorum farkında olmadan. Acıyınca farkına varıyorum. Çeşitli lipstickler dudak bakım kremleri kullandım ama yok.
Bilgi verir misinşz? İlk defa duydumBende de var bu durum herşeyi denedim diyebilirim artık farkındayken de yiyorum ama yemek istemiyorum tamamen alışkanlık. En son dudak nem botoxu yapıldığını öğrendim koronadan gidemedim ilk fırsatta onu yaptıracağım bir tek bunu denemedim bakalım işe yarıcak mı![]()
Nasıl bıraktınız?Takipteyim...
Ben eskiden tırnaklarımı yiyirdum onu bıraktım bu sefer yanaklarımı ısırıyorum ... Başkalarının yanında yaptığımı farkettiğımde çok utanıyorum
Bende de yıllardır .Ellerimin etlerini koparmak ,kanatmak mevcut .Tırnaklarımıda koparıyorum .Bunun psikolojik olduğunun farkındayım .Özellikle kaygılıyken yapıyorum .Suratım da olmayan sivilceleri sıkmak ,kuruyunca yolmakta mevcut .Uzamana gitmedim ,ancak yıllardır muzdaribim.Tespih işi ben de işe yararmı?acabaDudak yanak yeme alışkanlığı olan arkadaşlar iyi dinlesin. Bu sorun piskolojik bir sorundur öncelikle doktora gitmenizde fayda var fakat kendinizi iyi hissediyorsanız doktora gitme ihtiyacı duymuyorsanız beni iyi dinleyin. Şimdi açıklıyorum dudak yemek beynimizin sürekli hareket etme emri verdiğini düşünecek olursak dudağımız yerine başka yerlerimizi hareket ettirmeliyiz bu durmuda elimize bir tespih ya da ona benzer bir cisim alıyoruz ve başlıyoruz sallamaya hayatı tespih yapıyoruz arkadaşlar. Ben kadınım tespih çekemem diyorsanız bir bileklik almanızı tavsiye ediyorum zaten bu aralar moda:) efenim tespih çekmek sallamak suretiyle dertlerimizden arınıyor kafalarımızı dağıtıyoruz.
"Alıntıdır "
Bende de yıllardır .Ellerimin etlerini koparmak ,kanatmak mevcut .Tırnaklarımıda koparıyorum .Bunun psikolojik olduğunun farkındayım .Özellikle kaygılıyken yapıyorum .Suratım da olmayan sivilceleri sıkmak ,kuruyunca yolmakta mevcut .Uzamana gitmedim ,ancak yıllardır muzdaribim.Tespih işi ben de işe yararmı?acaba