Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1109926
arkadaş,lar burdaki dudak gibi nasıl yabalrim dudagımın belirgin olmasını istiyorum ama dudak çizgilerim belirgin degil hiçç ne yapabilirim ??
pembe ruj sur ayni tonlarda dudak kalemi de bulabilirsin sanirim.ustune bi de parlatici.maybeline isiltisiz karpuzlu bi parlaticisi vardi cok guzel.whatsonsdan alabilirsin.
ben ruj için dememiştim dudak cevresinden bahsediyodum ama öneri için saol :)
Dudağının yapısıyla alakalı bence
dudak kalemi sürsen parlatıcı sürsende dudağının formu bu resimdekine
benzemiyorsa birebir aynısı olmazki![]()
dudakların daha kalın gorunur ama şişkın degılse naparsan yap bunu gıbı olmaz![]()
canim fotograftaki dudaklarin cevresinde bisey yokki o yuzden soyledim.parlaticidan boyle duruyo.yapisiyla alakali sanirim senin.dolgun ve belirgin gostermek icin kalem ve alt dudaginin ortasina hafif farkli bi renkte ruj surersen daha dolgun ve belirgin gorunur.ben ruj için dememiştim dudak cevresinden bahsediyodum ama öneri için saol :)
canim fotograftaki dudaklarin cevresinde bisey yokki o yuzden soyledim.parlaticidan boyle duruyo.yapisiyla alakali sanirim senin.dolgun ve belirgin gostermek icin kalem ve alt dudaginin ortasina hafif farkli bi renkte ruj surersen daha dolgun ve belirgin gorunur.