Kızlar, Ya benim dudaklarım sürekli soyuluyor sonra kalın bir beyazkabuk bağlıyor sonra tekrar soyuluyor, lütfen yardım edin!!! Ben lise 2'ye gidiyorum ve bu durum beni çok üzüyor ve strese sokuyor. Lütfen ama lütfen bir çare önerin. 3 aydır ne yapsam işe yaramadı.
Kızlar, Ya benim dudaklarım sürekli soyuluyor sonra kalın bir beyazkabuk bağlıyor sonra tekrar soyuluyor, lütfen yardım edin!!! Ben lise 2'ye gidiyorum ve bu durum beni çok üzüyor ve strese sokuyor. Lütfen ama lütfen bir çare önerin. 3 aydır ne yapsam işe yaramadı.
Egzema olabilir cnm kaşıntı varmı o sorun bende de var geceleri yatmadan vazelin sürüyorum gün içinde de sürekli sürüyorum kuruyup kırmızı oluyumu kasintiyla beraber
Egzema olabilir cnm kaşıntı varmı o sorun bende de var geceleri yatmadan vazelin sürüyorum gün içinde de sürekli sürüyorum kuruyup kırmızı oluyumu kasintiyla beraber
Kaşıntım yok ama dediğim gibi soyulduğunda kıpkırmızı oluyor. Ayrıca ben 3 ay öncesine kadar her gün dudaklarımı diş fırçası ve diş macunuyla fırçalıyordum, kuru dudaklara çok iyi geldiğini bir kaç yerde okumuştum, fakat hiçbir sorunla karşılaşmadım. İşte nolduysa 3 ay önce oldu, tabii yavaş yavaş bir anda değil. İlk önce soyulmaya başladı, sonra acımaya sonra da tamamen soyulup kabuk tutmaya başladı. Tam iyileşti derken her defasında suyla temas ettirince tekrar soyuluyor, suya temas ettirmemek de resmen imkansız. Gerçekten bıktım artık, sanki sınav stresim yokmuşum gibi bir de bu başladı
Benim dudaklarimi soyma gibi bir huyum var maalesef. soydukca kabulaniyor ve soyuyorum. kendimi alikoyamiyorum. ama soymadigim zamanlar duzeliyor. tamamen bana bağlı yani.
Sende soyuyormusun acaba? hani dudak yeme ile tabir ettigimiz seyi yapiyor musun? onu soydukca kabuk baglar.
SAnirim farkli birsey seninkisi.
Surekli dudak kremi.kullanm kurdukca sur. umarim iyi gelir. bir doktora danissaydiniz.
Benim dudaklarimi soyma gibi bir huyum var maalesef. soydukca kabulaniyor ve soyuyorum. kendimi alikoyamiyorum. ama soymadigim zamanlar duzeliyor. tamamen bana bağlı yani.
Sende soyuyormusun acaba? hani dudak yeme ile tabir ettigimiz seyi yapiyor musun? onu soydukca kabuk baglar.
SAnirim farkli birsey seninkisi.
Surekli dudak kremi.kullanm kurdukca sur. umarim iyi gelir. bir doktora danissaydiniz.
Dudak soyma gibi bir huyum hiç olmadı, yani olsaydı da şu an bırakmış olurdum. Ayrıca benimki dudaktaki kurayan deri değil, dudağın normal derisi. Şu an biraz iyileşti gibi ama bakalım artık.
Dudak soyma gibi bir huyum hiç olmadı, yani olsaydı da şu an bırakmış olurdum. Ayrıca benimki dudaktaki kurayan deri değil, dudağın normal derisi. Şu an biraz iyileşti gibi ama bakalım artık.
Balım öncelikle geçmiş olsun ben çocuklğumdan beri bu sorunu yaşıyorm şu an 22 yaşındayım halada öyleydi bu yaşıma kadar denemdiğim hiç birşey kalmadı yurtdışından balmlar kremler aklna gelebileck herşeyi kullandım en son misshadan şekerli dudak pleengi aldım haftada bir onu aldm ilk kullanmdan itibaren etkisini gördüm dudaklarm çok çabk çatlar ve ortadan yarılır yaşaduysan acısını az çok bilirsndir bir kez yine yarılmştı hmen yaptm anında iyileşti şimdi watsonda bir balm aldm onuda düznli olark sabh akşam kullanyorm inan dudaklarm kendine geldi benm dudaklarm kırmızıdr ve hep solgun gözüken dudaklarm şu an kıpkırmızı oldı üstelik dudaklardki kırışklıklatımda gitti yok dneilecek kadr az kaldı ama ben bunun yanında bolbol su içmeyide ihmal etmedim 2 saatte bir çalmak üzere alarm kurdm düznli olark bçylelikle suda içmiş oluyorm sende dene istersn bir balım birde ucuz ruj kullanımından heleki avon gibi markalardan uzak dur mat rujlarda kullanma balım