Dudaklarim psikolojimi bozuyor artik

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar dudaklarim hic bir sekilde nemlenip yumusamiyor bu dert mi demeyin ciddi anlamda cok bunaldim gulmemi bile engelliyor blistex kullandim yaglar kullandim kar etmiyor lutfen bisey onerin

benimde çok kabuk bağlıyor sonra kanıyor yara oluyor. sebebini çözemedim.
ben hep soyuyorum oldukça. eskiye nazaran azaldı o kadar olmuyor şimdi. iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama cidden fazla olmuyor bu aralar.

Bir arkadaşımın da senin gibiydi nemlendiriciyi hiç yanından ayırmazdı sürekli ama sürekli sürerdi. Cildiyeye gitseniz nasıl olur acaba en uygununu o bilir bence.

Shea butter çok iyi gelir. Küçücük kutulari var cebinize bile koyabilecegniz ve mükemmel bir nemlendiricidir..

dudaklar kurudukça hani dilimizle nemlendirmek isteriz ya sürekli, öyle yaptığımızda hiç iyileşmiyor.

kremi sürüp hiç yolmamak ve yalamamak lazım ( ay bi tuhaf oldu bu cümle )

aynı sorun vardı bende, nivea'nın kirazlı dudak nemlendiricisini akşam yatmadan iyice sürüp yatınca sabah sorunsuz ve kabuksuz kalkıyorsunuz. tek dezavantajı gece aniden bir yere gidecekseniz kırmızı dudaklarla beraber gidiyorsunuz

Ballı lokmalarım, yanık dudaklarım :) Size bi tarif verim de onu yapın. Özellikle kış aylarında ben 3 günde bir yapıyorum yoksa sürdüğüm ruj dudağımdaki catlaklara doluyor iYrenc bir görüntü.

Kücük bir tabağa bir çay kaşığı bal bir çay kaşığı seker koyup karıştırın. Karşımı dudağınıza sürüp bekletin. Ama yemeyin

Karışım eriyene kadar kalsın dudağınızda, sonra da güzelce yıkayın ve nemlendiricinizi sürün.

Ben epey faydasını gördüm.

Son düzenleme:
Benim de kabuklaniyo, soydukca kaniyo cok kotu bi goruntu oluyo. Ama sunu farkettim ki bol su icince dudaklar icten nemleniyo, kabuklanmiyo. Bol su icmemiz lazim..

Burt's Bees %100 doğal dudak nemlendiricileri var ben narlı olanından kullanıyorum, çok memnunum. Benim de dudaklarım cok kuru soyulur kanardı şimdi yumuşacık oldu,öneririm.

Watsonsdan aldım bu ürünü. Gerçekten çok iyi geldi. Benim de devamlı soyulur kanar kabuk bağlar. Özellikle gece yatarken bol bol sürüyorum. Sabaha yumuşacık oluyor dudaklarım. Bir de ilk sürünce böyle yakıyor ferahlatıyor. Dışarı çıkarken mutlaka bir şey sürücen.

Onun dışında bol su içmen lazım. Bir de yumuşak bir diş fırçasıyla dişlerini fırçalarken hafifçe ovabilirsen kabukları dökmek için. Tabi arkasından yine nemlendirici bir ürün kullanmak kaydıyla.

Bal şeker karışımını bende sürmüştüm bi ara baya etki etti düzelmişti ne sevinmiştim ya :)

Ama bir dönem illa ki tekrar çatlıyor.Düzenli nemlendirici kullansam da çatlar hatta kuruyup kanardı.Artık blistex sürüyorum ardından da hafif ruj sürüyorum eskisi kadar kurumuyor çok şükür.

Kalıcılığı cok az haklısın, mesela bu hafta yapmayı unuttum suanda pirireis haritası gibi oldu dudaklarım

Bir yerde okumuştum dudaklarınızı ne kadar çok nemlendirirseniz o kadar çok kuruyor.Ben krem bile sürmem çok dikkat ederim.Gerçekten ne zaman dudaklarımı nemlendirsem ürün kullansam daha bir hassaslaşıyor ardından daha çok kuruyor ve dahada çok nemlendirici kullanmam gerekiyor.Kendi haline bırakırsam daha az kuruyor.Birde ben dişlerimi fırçaladıktan sonra ardından hafifçe dudaklarımı da oval hareketlerle fırçalıyorum çok iyi geliyor hem ölü deriyi alıyor hemde dolgunlaştırıyor.

Son düzenleme:
Kalıcılığı cok az haklısın, mesela bu hafta yapmayı unuttum suanda pirireis haritası gibi oldu dudaklarım

Tarifi ilk duyduğumda deniyim ne kaybederim ya çocukluktan beri çekiyorum dedim yaptım baktım güzel o dönem her akşam yaptım düzenli.Ama herhalde dudaklarım düzelince havaya girdim bıraktım yapmayı kötü oldu Aman nazar değmesin son zamanda düzeldim

Kullanırsın sen yine en azından ben kadar tembel değilsindir :)

Bu arada konu sahibi blistex kullandım demişte mavi kutusunu almıştım ben ilk zamanlar sürdüğümde yakardı iyi gelirdi ama kutu bitince benim dudaklar yine kurumuştu.

vazalini bolca sür yumuşasın diş fırşasıyla hafif hafif masaj yap ölü hücreler gitsin sonra ılık suyla yıka tekrar vazelin sür hem dudakları dolgunlaştırıyo

Benim dudaklarim da kisin soguktan yazin sicaktan catlar. Normal halini hic gormedim. Surekli uzerinde kalkmaya calisan olu deriler vardir. Bir kac yontem denedim ama hicbiri kalici olmadi. Tamamen iyilestiren bir yontem yok sanirim.

Ay ben de tek vaka benim saniyodum :) blistexin tone var onu kullaniyorum ama hala kuru ve oyle boyle bir kuruluk degil gerckten verdiginiz yag seker karisimini denicem kizlar bi de onerdiginiz nemlendiricileri denicem biktim artik kalkan deri makasla kesilcek kadar kalkiyo

Kizlar dudaklarim hic bir sekilde nemlenip yumusamiyor bu dert mi demeyin ciddi anlamda cok bunaldim gulmemi bile engelliyor blistex kullandim yaglar kullandim kar etmiyor lutfen bisey onerin

Şu an doğudayım ve tenim buraya hiç alışık olmadığından 10 dakika markete çıksam dudaklarım ve ellerim çatlıyor kanıyor.Bunun için size watsons magic lim balm önerebilirim.Pahalı ucuz bir çok marka denedim ama bunun gibi etklisini görmedim ve bulunduğum yerde olmadığından stok yaptım.Fiyatı da çok uygun ve dudağa çok güzel pembelik veriyor.

benim dudaklarım bazen o kadar kurur ki o kuruluktan kanar bile. bende vazelin sürerim ama hani bebekler için olan vazelin var ya onlardan gece yatmadan önce sürerim sabah dudaklarım yumuşacık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…