- Konu Sahibi emreaydinfan
-
Bal şeker karışımını bende sürmüştüm bi ara baya etki etti düzelmişti ne sevinmiştim ya :)Ballı lokmalarım, yanık dudaklarım :) Size bi tarif verim de onu yapın. Özellikle kış aylarında ben 3 günde bir yapıyorum yoksa sürdüğüm ruj dudağımdaki catlaklara doluyoriYrenc bir görüntü.
Kücük bir tabağa bir çay kaşığı bal bir çay kaşığı seker koyup karıştırın. Karşımı dudağınıza sürüp bekletin. Ama yemeyin
Karışım eriyene kadar kalsın dudağınızda, sonra da güzelce yıkayın ve nemlendiricinizi sürün.
Ben epey faydasını gördüm.
Bal şeker karışımını bende sürmüştüm bi ara baya etki etti düzelmişti ne sevinmiştim ya :)
Ama bir dönem illa ki tekrar çatlıyor.Düzenli nemlendirici kullansam da çatlar hatta kuruyup kanardı.Artık blistex sürüyorum ardından da hafif ruj sürüyorum eskisi kadar kurumuyor çok şükür.
Kalıcılığı cok az haklısın, mesela bu hafta yapmayı unuttum suanda pirireis haritası gibi oldu dudaklarım
Kizlar dudaklarim hic bir sekilde nemlenip yumusamiyor bu dert mi demeyin ciddi anlamda cok bunaldim gulmemi bile engelliyor blistex kullandim yaglar kullandim kar etmiyor lutfen bisey onerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?