Dudaklarımı yoluyorum bu da çıktı başıma

psikopatinkarisi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
521
5
16
Ankara
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi sürekli dudaklarımı yoluyorum ... Yani şurda oturdum arkadaşların konularına bakıp yorum yapıyordum bi baktım yine mahvetmişim dudaklarımı :26: Yolarken acımıyor da sonrası fena .... Bi de yeni çıktı bu daha önce böyle bir huyum yoktu ... Daha doğrusu uykuda dudaklarımı ısırmamla başladı bu kıvama geldi Tırnak da değil ki bu acı ojesi falan olsun ...
Ne yapsam ki ben ya :26:

Kardesimde cok yoluyo. Hatta yolma degil iyice oyuyo tamamen psikopatlik derecesinde yani. Bende kuruyunca catlayip surekli takilmasini sevmiyorum kopartiyorum ozaman ama o derece degil yani. Bizimki iyice kanatana kadar ugrasiyo hemde yillardir. Simdi yarasi iyilesse de dudaginin rengi bi tuhaf oldu beyaz beyaz.. Kendini kontrol etmekle alakali...

Sonra rujda suremezsin aralara girer kurur :) bal ve seker ike dudaklara bakim yap
Bende kisin cok yoluyorum

Sonra rujda suremezsin aralara girer kurur :) bal ve seker ike dudaklara bakim yap
Bende kisin cok yoluyorum

dudaklarım beyaz beyaz olacak ruj da yakışmayacak

An itibariyle bu huyumdan vazgeçtim

Çok aşırı olmasada diizi falan izlerken bir bakıyorum kaptırmışım kendimi yolmuşum hep
Çok pişman oluyorum ama sonra çünkü ruj sürerken kahroluyorum kendimi öldürmek istiyorum buunu yaptığım için hoş durmuyor çünkü ve bir dahakine akıllanıyorum artık yapmıyorum
Sende aklına bunu getir kötü duruduğunu falan eengelle

bende de vardı ama o fazlalıkları alma hissinden. dudak peelingi yap derim.

Bir öneriniz var mı ? Sizin kullandığınız ?

Konu üzerine konuştuğumdan beri yolmuyorum hadi hayırlısı

Ama insan farkında olmadan yapıyor zaten o kötü :26:

Ayni dert bende de var..stres slklntldan yoluyorum ben yillardir..bi turlu de vazgecemedim..artik ablam mudahele ediyor ne zaman gorse elime vuruyor cezami veriyor ..bu beni biraz zorluyor son zamanlarda tabi:18: bu arada beni dudak kanseri olursun diye bir akmaya ikna etmeye calisiyor..allah korusun tabi:26:

Ya eşim de görünce elimi çekiyor ama o zaman daha da hırslanıyorum muhakkak yolmam lazım yani o an yoksa daralıyorum . Bazen o da inat ediyo ellerimi kollarımı tutuyor ağlayacak kıvama geliyorum yolunca rahatlıyorum :26:

bunun bir sebebi olmalı.

Sebebi delirdim sanırım :26:

En azından toplum içinde yapmanda çok da sakınca olmayan bir davranış. Bak ben de ayak parmaklarımı çatırdatıyorum mesela. Geçen komşuya kahve içmeye gittik validemle. Ayak baş parmağımın hemen yanındaki parmak inat etti çatırdamıyor. Komşu da yabancı değil diye asıldım parmağa iyice. Baktım olmuyor pijamanın kenarını kılıf yaptım parmağa ki elim kaymasın, rahatça çatırdasın. Sandalyenin üzerinde nasıl bir pozisyon aldıysam, ortamdaki derin sessizliğin akabinde yüzlerindeki dehşeti gördüm. Sonra usulca parmaktan ayrılıp kahvemi yudumladım. Hayat böyle ayrıntılarla güzel işte. Yersen.

Allah iyiliğini versin çok güldüm

Şu an hayal etmeye çalışıyorum

Bende de, var bu takıntı. Bazen cidden mahvediyorum dudaklarimi. Söyle bir çözüm buldum. Bazen evdeyken bile ruj sürüyorum. Özellikle kirmizi:) böylece yolmaya calisamiyorum :) geçici bir çözüm ama o anlık kurtariyorum dudaklarimi:)

Bende 12 yasimdan beri tirnaklarimi yiyiyorum ve cok igrenc birsey oldugunu bile bile suan 25 yasindayim ve hayla devam malesef. Gerci hicbir zaman kanatana yada dibine kadar yemedim. Ramazanda yiyemedim tabiki ve suan biraz uzadilar kendime hakim oluyorum bazen istem disi oluyor ama fark edince cekiyorum. Ama tirnaklarim yillarca yemeden öyle inceki uzatmak istesem bile uzamiyor cünkü hemen kiriliyor degil yirtiliyor öyle ince yani kagit gibi malesef. Ama koydum kafaya vazgececegim :) en önemlisi bu sanirim kafada bitirmek sonrasi daha kolay :)

Itinayla dudak yerim bol bol...bazen cenemi kitlerim yoruldugum icin..birakamiyorum çocukluktan beri..

Gecenlerde agiz icini isirmak, derisini yolmak, agiz ici kanser riskini artırıyor mus diye duyduk esimle..

Odum koptu ama bırakmıyor yakami bu illet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…