• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudaklarımı yoluyorum bu da çıktı başıma

Çok pis bir huy. Kendimden biliyorum bende de yaklaşık 8 yıldır var. Hatta konunu okurken de yoldum baya :27: Boşta kaldı mı başlıyorum yolup yoluşturmaya. Derisi kalkıyor falan çirkin oluyor değil mi :/
Ruj sürünce yolamıyorsun. Kendine renksiz bir ruj al ve uzun süre onu kullan bence sürekli

Son düzenleme:
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi sürekli dudaklarımı yoluyorum ... Yani şurda oturdum arkadaşların konularına bakıp yorum yapıyordum bi baktım yine mahvetmişim dudaklarımı :26: Yolarken acımıyor da sonrası fena .... Bi de yeni çıktı bu daha önce böyle bir huyum yoktu ... Daha doğrusu uykuda dudaklarımı ısırmamla başladı bu kıvama geldi :25: Tırnak da değil ki bu acı ojesi falan olsun ...
Ne yapsam ki ben ya :26:
Aynı şeyden bende müzdaribim :25: sıkıntı ve stresten oluyor canım :)

Son düzenleme:
Al benden de o kadar. Yapılarımız böyle bizim değişmez ki. Ben buluttan nem kapan, herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen, havadan uçan sineği dahi kafama takan bir tipim. Ağzımdan yara da eksik olmaz. Tam takırım anlayacağın. :18:

Havada uçan sinek :9: Ben de öyleyim canım merak etme :9:

ben de tırnaklarımı mahvediyorum kendimi bildim bileli
onun acısı o kadar tatlı ki kendimi alamıyorum
allahtan parmagımda, yüzümde bi yerde değil :) takıntı konusunda şanslıyım:52:

Back
X