Hayır yaptırmadım ne oluyor tam olarakUçuk yani herpes. Bulasicidir, bebeginizi opmeyin gecene kadar.
Hamileyken torch paneli testi yaptırdiniz mi?
Ama içi sıvı dolu değil ki kabarcık gibi değil yani uçuğu biliyorum ama uçuğa benzetemedim aftta beyazlk oluyor ya üstü öyle icide böyle sert biraz uçuk olsa patlardı hep isırıyorum istemsiz birde dudak içindeUçuk yani herpes. Bulasicidir, bebeginizi opmeyin gecene kadar.
Size nasil torch paneli yapılmadi gebeyken?Ama içi sıvı dolu değil ki kabarcık gibi değil yani uçuğu biliyorum ama uçuğa benzetemedim aftta beyazlk oluyor ya üstü öyle icide böyle sert biraz uçuk olsa patlardı hep isırıyorum istemsiz birde dudak içinde
Toksoplazma testi falan yaptırdım evet şimdi araştırdım ne olduğunu hepsi negatif çıktıUçuk yani herpes. Bulasicidir, bebeginizi opmeyin gecene kadar.
Hepsi varda hsv almamışSize nasil torch paneli yapılmadi gebeyken?
Hay Allah'im nasil doktorlara denk geliyorsunuz anlamiyorum ki?
E-nabiz'iniza girip bakar misiniz hamileliginiz ilk 3 ayinda size ne testleri yapilmis?
Cmv
Hsv1
Hsv2
Toxo
Rubeola
Bu degerlere bir bakin.
Tamam.Toksoplazma testi falan yaptırdım evet şimdi araştırdım ne olduğunu hepsi negatif çıktı
Hsv anlık birşey ama uçuk kuruduktan sonra oda gider bildiğim kadarıyla hamileyken gecirirsen pozitif çıkar diye düşünüyorumSize nasil torch paneli yapılmadi gebeyken?
Hay Allah'im nasil doktorlara denk geliyorsunuz anlamiyorum ki?
E-nabiz'iniza girip bakar misiniz hamileliginiz ilk 3 ayinda size ne testleri yapilmis?
Cmv
Hsv1
Hsv2
Toxo
Rubeola
Bu degerlere bir bakin.
Hayir hsv herpes viruslerinin tahlil kodu ve anlik degil. Bunada neden bakmamis cok sacma. Gebelik icin en riskli virusler halbukiHsv anlık birşey ama uçuk kuruduktan sonra oda gider bildiğim kadarıyla hamileyken gecirirsen pozitif çıkar diye düşünüyorum
Tamam.
Hsv olanlar negatif mi bi bakin, onlar herpes cunku.
Onlar pozitifse bebeginizde pozitiftir ve bagisikligi vardir, tabiki yinede opmemeye dikkat edin.
Hsv'ler negatifse yakin zamanda herpesle tanışmışsiniz demektir ve yine bebeginizi öpmemeye ozen gosterin.
Gecmis olsun
Sizce bu dudak içimdeki şey uçuk mu aft sanki uçuk gibi kabarıklık yok tabiki opmem bugün dudağıma dokundu hemen ellerini yıkamaya çalıştım ama umarım birşey olmazHayir hsv herpes viruslerinin tahlil kodu ve anlik degil. Bunada neden bakmamis cok sacma. Gebelik icin en riskli virusler halbuki
Anladim ama uçuk gibi değil bendeki içi sert sanki bir beze gibi bilemedim ya ufHayir hsv herpes viruslerinin tahlil kodu ve anlik degil. Bunada neden bakmamis cok sacma. Gebelik icin en riskli virusler halbuki
Ucuk ya da aftsa ciddi acitir o bolgeyi, dudak oldukca hassas bir nokta.Anladim ama uçuk gibi değil bendeki içi sert sanki bir beze gibi bilemedim ya uf
Ben dudak içini çok isırıyorum mesela aft olsun onu isırıyorum ve daha kötü oluyor ondan dolayı olabilir mi acabaHayir hsv herpes viruslerinin tahlil kodu ve anlik degil. Bunada neden bakmamis cok sacma. Gebelik icin en riskli virusler halbuki
Aft bulaşıcı değil ama değil miUcuk ya da aftsa ciddi acitir o bolgeyi, dudak oldukca hassas bir nokta.
Guldugunuzde falan aciyorsa ucuk ya da afttir, bezede acitmaz.
Ama içinde su yok ki birde dudak içinde nasıl uçuk oluyor
Ama içinde su yok ki birde dudak içinde nasıl uçuk oluyor
O zaman bi doktora görünün
Aft bulasici degildir ama zaten agiz icinde olurlar, dudakta degil.Aft bulaşıcı değil ama değil mi
Dudak içinde bu olan şey dışında değilAft bulasici degildir ama zaten agiz icinde olurlar, dudakta degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?