Dudaktan Kalbe - Show Tv

anlayanlara tsklerrrsengözlerimebaksanab saygiyla egiliyorummm arkadaslarrrsengözlerimebaksanab

yaprak dökümünü izlemiyorum. reklamlardan gördüğüm kadarıyla biliyorum karakterleri. anlayanlar anlayamayanlar şeklinde bi gruplandırma yapmışsın da beyin kapasitesi değil yani diziyi izlemekle alakalı bişey.:delphin::delphin:sengözlerimebaksanab

bencede sinema filmi yapacaklar ve bütün bunlar hayal olacak...biraz saçma bitti.ama kitaptada kenan genç yaşta ölüyordu...yinede bu final hiç yakışmadı...garip bitti yaa.

yaaaaaa hele şükür bitti tam bir kabus olmuştu :sm_cool::sm_cool:

dizinin ortaları falan fena deyildide şu son zamanlarda gerçekten çok sıkıcı olmaya başlamıştı ohhh bitti de kurtuldum alkisalkisalkiseşim her hafta izliyodu bende mecburen katlanıyordum mıyır mıyır lamiya'nın zırlaması gerçekten çok gıcığıma gidiyordu :mymeka:
çok şükür işkence bitti tamda diziye layik bir son oldu iyrenç ti :oklava:

ama eli ayağına dolandı nasılda titriyodu cemilim kaslar filanda süperdi ya ah cemil ah
evet titrer tabiki sevdiği karşısında dokunabiliyo öpebiliyo ayyyy çok etkileyiciydi sahnee evet cemildede süper kaslar var cemil karizma yaa bende bitiyom cemileee
hemde nasil yandiiihihoyyyt vik vik lamia cemil kendini geri cektii esas oglan olduuu:içelim: kenanda aski yeni ogrendii tekmeyi yediiiiiiiikaydirigubbakcemile4lamiayi dizinin basinda kenan optu sonunda da cemilllkaydirigubbakcemile ne lamia ymis paylasilamayan kadinn:roflol:

valla yaa amma abarttılar bu lamiayi sümüklüyü

ama lamia nimetin düğününde giydiği kıyafwt çok yakışmıştı bayıldım resmen

evet titrer tabiki sevdiği karşısında dokunabiliyo öpebiliyo ayyyy çok etkileyiciydi sahnee evet cemildede süper kaslar var cemil karizma yaa bende bitiyom cemileee

cemili,n gülüşüde süper ya keşke cemille yeni sezonda güzel bi başrollü dizi yapdsalar keşke

yaa bişey sorucam ben hala annamadım sezon finalimiydi kesin final miydi bitti mi yanii tamamen
kAç gündür düşün düşün bi hal oldum ama daha 74 bölüm olmuştu kii azıcık ama

tam olan final di bu cnm bencede çok erkendi ama herlde reytingleri düştüde ondan bitirdiler

bencede erken bitti son dönemlerde 10 da başladığı için düşmüştür bence reytingi
müzikleri, mekanları çok beyeniyodum ben bide cemili beğeniyodum tabi en sevdiğim diziydi :çok üzgünüm:

bende cemili seviyouudm hemde lamia ilk hapse girmeden adamı öldürdüğü günden beridir seviyom cemili

Çok güzel bir finaldi .Hele son bölümde Leyla nın yer alması çok iyi düşünülmüş .Cemil ve Lamianın son sahnelerdeki yakınlaşmaları çok güzel ve etkileyici olmuş .

dün akşam çok üzüldüm ben alışmıştım her salı :1no2:
en sevdiğim diziydi çok sakin bi aşk dizisiydi niye bitirdilerki çok erkendi daha mafoldumben

hic iyi bir dizi degildi lamiayi cok abartmislardi iikide bitti ilk baslarda bende izliyordum ama sonuna dogru sulandirmaya basladilar

bugune kadar izledigin en ama en guzel diziydi..cemil lamiyayi hak etmisti lamiya da bunu sonunda gördü...

Back
X