Düdüklü tencere alıcam da tavsiyeleri rica ediyorum

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
kızlar Düdüklü tencere alıcam da tavsiyeleri rica ediyorum

essede schafer da var uygun indirimde bu markaları kullanan var mı ? başka tavsiyesi olan kampanya olan aslında tefal istemiştim en ucuzu 300 den başlıyor :( ? sizin önerileriniz nelerdir ?

düdüklüde bende cok kararsız kaldım..forumdakı arkadslarında tawsıyesıyle fissler aldım.altıncı caddede 50 lıralk cekle 4.5 kıloyu 235 lıraya aldım:) istersen siteleri takıp et ucuz oluo

Tatlım ben düdüklü kullanamıyorum korkuyorum açıkçası sinbonun elektrikli düdüklüsünü aldım 180 tl

bende karaca var memnunum schafer kullanan arkadaşım memnun değil yalnız aklınızda bulunsun. o düdük kısmı paslanmış mı küflenmiş mi bi şey olmuş o da yeni evli 4-5 aylık düdüklü yani o hale gelen.

Tatlım ben düdüklü kullanamıyorum korkuyorum açıkçası sinbonun elektrikli düdüklüsünü aldım 180 tl

aynen bebişş bende korkuyorum da işte napıcaz bakalımm :)) teşekkür balımmmm

bende karaca var memnunum schafer kullanan arkadaşım memnun değil yalnız aklınızda bulunsun. o düdük kısmı paslanmış mı küflenmiş mi bi şey olmuş o da yeni evli 4-5 aylık düdüklü yani o hale gelen.

iyiki söyledinn canm bende schafer bakıyodum vazgeçtim şimdi çok saolasııınn :)

ben AMC kullaniyorum, türkiyede varmi bilmiyorum ama ben cok memnunum
schaeferden uzak dur derim... :34:

ben henüz kullanmadım ama tefalin clipso control olanından almıştım. daha güvenli diye. tek tuşla açılıp kapanıyor. 6 lt 140 tl almıştım kampanyadan.

ben henüz kullanmadım ama tefalin clipso control olanından almıştım. daha güvenli diye. tek tuşla açılıp kapanıyor. 6 lt 140 tl almıştım kampanyadan.

bende aslında tefal istiyorum ama 300 lerde fiyat hangi kampanyaydı bu acaba ?

yeni almadım 2 sene oldu sanırım. ykm miydi boyner miydi hatırlamıorum. özel bi kampanya yapıodu tek gün herşey %50 indirimli diye. oradan almıştım tek kalmıştı zaten. evet haklısın normalde tefal çok pahalı ama genelde bu tarz kampanyalardan aldım ürünlerimi.

kesinlikle katılıyorum,bende tefal clipso kullanıyorum ve de çok memnunum çok güvenli..öneririm :34:

arkadaşlar ben de esse nin bir modelini beğendim onu almayı düşünüyorum esse clik and cook serisi 4,5 lt olanlardan. Sizce esse düdüklü tencere de nasıldır?

Back
X