- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi HassasPanda
bizim her anımız olaylıydı
nişan akşamı herkes evlere dağıldı 1 saat sonra ben dedim ki nişanı atıyorum
sabaha kadar kavga kıyamet
sonra düğüne 2 hafta kaldı herşey okey. hoydaaa bi cenaze çıktı erkek tarafından hadi iptal ediyoruz erteliyoruz düğünü benim hiç rızam olmadan. çok uzak bi akraba bu arada alakasız birisi.
neyse bende yine ipler koptu dedim kesin bitti bu sefer. ailelere falan söyledim olmıcaz böyle diye falan.
yine bi şekilde gönlümü aldı
kına günü geldi kına sırasında birbirimizi yedik bi yandan kameralara yakalanmamaya çalışıyoruz bi yandan kavga ediyoruz

düğün günü hiç haberim olmayan düğün bitişinde bi adet varmış hadi onu yapacaz dediler emrivaki yaptılar
tabi ben yine ortalığı kaldırdım bana sorulmadan iş yapılıyor diye
2 hafta sonra 1. senemiz olcak evlilikte nasıl bu noktaya geldik hayret

nişan akşamı herkes evlere dağıldı 1 saat sonra ben dedim ki nişanı atıyorum

sonra düğüne 2 hafta kaldı herşey okey. hoydaaa bi cenaze çıktı erkek tarafından hadi iptal ediyoruz erteliyoruz düğünü benim hiç rızam olmadan. çok uzak bi akraba bu arada alakasız birisi.
neyse bende yine ipler koptu dedim kesin bitti bu sefer. ailelere falan söyledim olmıcaz böyle diye falan.
yine bi şekilde gönlümü aldı
kına günü geldi kına sırasında birbirimizi yedik bi yandan kameralara yakalanmamaya çalışıyoruz bi yandan kavga ediyoruz

düğün günü hiç haberim olmayan düğün bitişinde bi adet varmış hadi onu yapacaz dediler emrivaki yaptılar
tabi ben yine ortalığı kaldırdım bana sorulmadan iş yapılıyor diye
2 hafta sonra 1. senemiz olcak evlilikte nasıl bu noktaya geldik hayret