Düğün Davetiyesi

Bu davetiye gerçekse bile bunun evleniyoruz hadi düğünümüze gel sana nispet olsun değil de, artık evleniyoruz, umudunu kes de ben de bir daha karşımıza çıkmayacağından emin olarak eşimle mutlu olayım çağrısı olduğunu anlamıyor musun? Sahteyse de aynı çağrı söz konusu. Belki yaşın küçük, yaptıklarının ne kadar rahatsızlık verici olduğunu anlamıyorsun ama karşındaki de 50 küsür yaşında değil ki olgunlukla karşılasın, aman ufak kız işte ne yaptığını bilmiyor desin. Ayrıca, demesin de zaten. :ssz::ssz:

Katılıyorum, çok doğru...

Canm duygularini guzel ifade etmissn ama bak kucuksun daha kimse sevgilisinin yanina yaklasilsin istenmez sen yaninda oldum sadece diyorsun ama seninde sevgilin olsa sende kiskanirdin evet duyguların guzel ama uzaktan olmaliydi
Düğün meselesi bana da inandirici gelmedi

Kızın okadar büyütüp davetiye vs uğraşmasını baz alacak olursak senden fazlasıyla rahatsız olduğu kesin ve sen hala korksunlar benden diyosun neyin yarışması bu ciddiye bile alma, uzaklaş kapansın gitsin konu.

Düğün sahte..
Mesajı yazan kızın ta kendisi.
Bunlar bariz de.
Sen şu son 1 seneden hiç bahsetmemişsin.
Belli ki lisede olan lisede kalmamış.
Bu oyunu tertip etmelerine anlatmadığın son bir yıldaki olaylar sebep olmuş olabilir mi?
Ankaraya kaç defa gittin :)

Niye korksunlar senden?
Ne yapabilirsin onlara?
Yaptığın şey öyle sevenleri ayırır mı?
Ya birde haklıymış gibi "korksunlar benden" diyorsun ya ben seni de aşkını da hiç masum bulmuyorum.
Hatta senin ki aşk değil takıntı bence.
Kaybettiğin için hırs yapmışsın sen.
O kızda kaybettiğini hatırlatmış sana davetiye göndererek.
Bırak artık bu işleri.
Kendine başka birini bul. :ssz:

diğer konunu okudum imkansız olduğunu anlamıssın en basından...Bile bile aşkının ona devam etmesini anlarım fakat sevgilisi varken onun aklını karıstıracak seyler yapman yanlıs.Sen üzülüceksin sonucunda ve oylede olmus.Adam senden once beraber oldugu sevgilisini senin için bıraksa senide bırakmazmıydı? o kıza üzülmezmiydin o sırada birbirlerini seviyolarmıski suan evlenecekler...kızın seni dövmesi falan biraz ergence zaten yaslarıda kücük henüz.ama her kız emin ol oyle bi durumda neler neler yapardı seni uyarmısta hatta.şahsen benim sevgilime asık olan bi kız eve gelip pasta getirse sınava gireceği gün gelse mahvederdim onu

platonik -aşk- takıntı- ismini nasıl koyuyorsak... vakti zamanında bende platoniktim. (senin yaşlarındaydım ama seninki gibi sevgilisi de yoktu) ... karşı tarafın her hareketinden bir şey çıkartıyordum. mesajlarından... konuşmalarından vs.... her şeyinden. tamam artık düşünmeyeceğim değip sayfayı kapattıktan bir kaç yıl sonra eşimle tanıştım. eski yaşadığım şeyin aşk olmadığına eminim... aşkı eşimle yaşadım.... dönüp o zamana baktığımda çocukmuşum diyorum... çocukçaymış... şimdi sana tavsiyem, gerek aşkı yaşa... boşver onları....

canım eski konunuda okudum. Adam sana ümit vermemiş. Sen onun peşinde oldukça adamın egosunu tatmin etmişsin. Diğer kızında yaptığı çok çirkin. Sevgilisinden yüz bulmuşta bunları yapmış. Kızın bu kadar davranışına rağmen kızdan vazgeçmemiş. Şimdi de nispet yapar gibi davetiye göndermiş terbiyesiz. Ben senin yerinde olsam koluna yakışıklı boylu poslu birini takar düğüne giderdim. Kızı şoke etmek için. Onlara da cana yakın davranırdım.1 saat kadar kalır ve sonra çekip giderdim. Bir daha da görmezdim Onları. Sırf kızın bu yaptığı için giderdim. Tabi bunları yapmak için sağlam bir psikoloji gerekir. Sağlam duramayacaksan hiç bulaşma derim. Kendini üzdùgünle kalirsin.

Back
X