Dügün fobisi

Mileva

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
36
26
Dügün fobisi sayilmaz aslinda..dügünde oynama fobisi desek daha dogru olur benim durumuma.
Gerce dügünlerden bile nefret eder oldum annemin sayesinde. Zorla her dügüne götürmeye calisir tartisiriz o yüzden bende artik hic gitmiyorum.
Su an dert degil kizlar ama ileride olucak (taabi kaderimde evlenmek varsa) kendimi biliyorum.
Benim cok soguk bir yapim var ve ulu orta öyle kimsenin icinde göbek atacak bir insan degilim.
Kara kara düsünüyorum ben nasil evlenecegim diye. Dügünsüz de olmaz..ailem üzülür akrabalarim basimin etini yer bende belki de yapmadim diye icimde kalir sonra.
Benim gibi olan varsa siz nasil atlattiniz merak ettim? Hani dügün günü gelinin oturmasi sacma olur ama acaba ilahili dügünmü yapsam diye düsünür bile oldum sirf oynamamak icin. :KK70:Öyle yapan tanidiklarim var. Sonra yemek de verilir pasta taki derken biter gider. En fazla esle birlikte acilis dansi olur. Ama halaydir zirt zurt öyle oynayamam hic..bilmem de zaten bana yakismaz da. Fikirlerinizi bekliyorum..

çok oynatmazlar gelini buralarda öyle bir iki tur halay oda düz ayak zaten çiftetellide kollar yana saga sola ayaklar tam tersinde olay bitmiştir :KK53:

Dügün fobisi sayilmaz aslinda..dügünde oynama fobisi desek daha dogru olur benim durumuma.
Gerce dügünlerden bile nefret eder oldum annemin sayesinde. Zorla her dügüne götürmeye calisir tartisiriz o yüzden bende artik hic gitmiyorum.
Su an dert degil kizlar ama ileride olucak (taabi kaderimde evlenmek varsa) kendimi biliyorum.
Benim cok soguk bir yapim var ve ulu orta öyle kimsenin icinde göbek atacak bir insan degilim.
Kara kara düsünüyorum ben nasil evlenecegim diye. Dügünsüz de olmaz..ailem üzülür akrabalarim basimin etini yer bende belki de yapmadim diye icimde kalir sonra.
Benim gibi olan varsa siz nasil atlattiniz merak ettim? Hani dügün günü gelinin oturmasi sacma olur ama acaba ilahili dügünmü yapsam diye düsünür bile oldum sirf oynamamak icin. :KK70:Öyle yapan tanidiklarim var. Sonra yemek de verilir pasta taki derken biter gider. En fazla esle birlikte acilis dansi olur. Ama halaydir zirt zurt öyle oynayamam hic..bilmem de zaten bana yakismaz da. Fikirlerinizi bekliyorum..
şimdiden bunu mu kafana taktın bol bol bravo yap öyleyse

elbet öğrenirsin

Bir gunde 3 tane birbirinden alakasiz konu ???:confused:
Zaten ilk konunuzdan da bir seylerden iskillenmistim ama kac yasindasiniz kuzum?? :KK53:

Oynamazsın olur biter

Silah mı dayanacaklar oyna diye

Kalkar iki döner bir el çırpar oturursun

Ya da şu tüm davetlileri tek tek gezip öpülen düğünlerden yaparsın öpüşme bîrince zaten gece oluyor düğün bitiyor

Damat ha var ha yok kimseyi ilgilendirmez.
Derdimi kücümsemeye hakkiniz yok.
Konuyu saptirmasaniz sevinirim.

Son düzenleme:
Sana ne diycem bak.bende kalabaliga giremezdim.bbirde dugunde onca insanin onundeolacaktim.yuzumde sikilinca hemen kizaran biriyim.bu dugun nasil gececek diye kabuslar gorurken kendimi ben bile taniyamadim.inanilmaz eglendim dugunumde ve hep oynadim oysa oynamaktan nefret ederdim insanlarin bakisindanda rahatsiz olmadim :))))

kendı düğününde oyle de bı guzel oynarsın kı

bızım sülalede bı tek dugun benım kı

hep nıkah olurdu ben asla oynamam dıyodum kına bıle yapmadım

dugunde hıc oturmadım :KK70: cok oynak cıktım

X