Düğün Gecesi Nerede Kaldınız?

HayataPozitifBak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
118
17
Bizim farklı şehirlerde iki düğünümüz olacak ve evimiz de çok farklı bir şehirde. İlk düğün kız tarafında olacak ve ertesi sabah eşim ve kayınvalidemlerle onların şehrine gideceğiz. Peki biz o gece nerede kalacağız?
Herkese kalacak yer var. Kayınvalidemler falan bizim evimizde kalacak ama bize yer yok :KK43: Otele mi gitsek? Gelinlikle otele falan gitmek istemiyorum yaa :KK43:

bize ayrı bi ev yok, otel de hic konuşmadık bilmiyourumki :KK43: şey yanlış anlaşılmak istemem ama babangilin orda yapılan dügünde o gece sen eşinle mi kalcaksın. yani mesela bizim oralarda iki yerde dügün yapılcaksa eğer , gelin erkek tarafının orda yapılan dügünden sonra eşiyle birlikte olur

Biz farklı şehirde oturacaktık, ilk gecemi kayınvalidemle geçirmek istemediğimden düğünden sonra otelde kaldık, ordan basıp balayına gittik.

bize ayrı bi ev yok, otel de hic konuşmadık bilmiyourumki :KK43: şey yanlış anlaşılmak istemem ama babangilin orda yapılan dügünde o gece sen eşinle mi kalcaksın. yani mesela bizim oralarda iki yerde dügün yapılcaksa eğer , gelin erkek tarafının orda yapılan dügünden sonra eşiyle birlikte olur

Ya biz ertesi gün direkt eşimin memleketine gideceğiz çünkü. Nikah kız tarafında kıyılacak. Ayrıca zaten regl dönemindeyim. Bişey olacak değil :)

gelinligi evde cıkarıp öyle otele gidebilirsin.. ama mesela bizim orda böyle olsaydı eşim yine kayınvelidemlerle kalırdı aynı odada filan artık yer durumuna göre.. bende ailemden birinin yanına sıkışırdım heralde :)

Bizim farklı şehirlerde iki düğünümüz olacak ve evimiz de çok farklı bir şehirde. İlk düğün kız tarafında olacak ve ertesi sabah eşim ve kayınvalidemlerle onların şehrine gideceğiz. Peki biz o gece nerede kalacağız?
Herkese kalacak yer var. Kayınvalidemler falan bizim evimizde kalacak ama bize yer yok :KK43: Otele mi gitsek? Gelinlikle otele falan gitmek istemiyorum yaa :KK43:
otele gidin o zmn canım gelinlikle sknti olmaz bence:)

eşimin ailesi farklı şehirde yaşıyordu... iki ayrı düğün oldu... düğün gecesini eşimin memleketinde geçirdik... Hilton'un balayı suitinde kalmıştık...

X