Düğün düğün günü nikah

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Burdaki herkes iyi ki varsınız hep sizin sayenizde hallettim biçok işimi teşekkür ederim.Şimdi bi sorum daha var nikahı düğün güNü düğün salonunda kıydıran arkadaşalr düğün başlama saat kaçtı nkah kacta kıyıldıı??benim düğün 7 de başlıo ama çıkmam 8 e doğru olurr nikah saati 8,30 sizce nasıll??ssizinki nasıldıı??

Ben 2 tane düğün yaptım...
2.si eşimin memleketinde oldu..
Aynı gün öğlen saat yarım gibi nikah salonunda toplanıldı nikah kıyıldı...
Takı töreni yapıldı ve düğün yerine gidildi...
Düğün kır düğünüydü ve şehre biraz uzak bi mesire yerinde yapıldı o yüzden nikah öğlen oldu düğün saat 3-4 civarlarında başladı...
Bana kalsa o gün sadece nikah bile yeterliydi,, nikah öyle gösterişli oldu yani :51:

Burdaki herkes iyi ki varsınız hep sizin sayenizde hallettim biçok işimi teşekkür ederim.Şimdi bi sorum daha var nikahı düğün güNü düğün salonunda kıydıran arkadaşalr düğün başlama saat kaçtı nkah kacta kıyıldıı??benim düğün 7 de başlıo ama çıkmam 8 e doğru olurr nikah saati 8,30 sizce nasıll??ssizinki nasıldıı??

Çok güzel konu açmışsın canım bende aynı durumdan düşünüyorum nikah memurunun gelmesi fln aksar diye korkuyorum

Benim düğünüm gündüz 13'te başladı, nikahım 14'te oldu. Giriş ve ilk dans aşamasından sonra memur hazırdı ve hemen nikah kıyıldı. Çok vakti olmayanlar da ilk dansı ve nikahı izleyip gitti. Sonra yemek ve pasta, takı töreni, oyun derken 17'de sona erdi.

Benim düğünüm gündüz 13'te başladı, nikahım 14'te oldu. Giriş ve ilk dans aşamasından sonra memur hazırdı ve hemen nikah kıyıldı. Çok vakti olmayanlar da ilk dansı ve nikahı izleyip gitti. Sonra yemek ve pasta, takı töreni, oyun derken 17'de sona erdi.

cnm benimki akşam 7 de başlıcak nikah saatini 8,45 diye yzdılar ama bnaa 8 gibi orda olurlar dedilerrr..Sen belediyeden saat kaçı almıştınn memur kaçt ordaydı hatırlıyormusun cnmm.Ayrıca bir ömür byu mutluluklar dilerim..

Çok güzel konu açmışsın canım bende aynı durumdan düşünüyorum nikah memurunun gelmesi fln aksar diye korkuyorum
bnde aynen cnm.yarım saat fln erken gelir diorlar ama bilmiorum yaa çok sıkıntıdayımm

cnm benimki akşam 7 de başlıcak nikah saatini 8,45 diye yzdılar ama bnaa 8 gibi orda olurlar dedilerrr..Sen belediyeden saat kaçı almıştınn memur kaçt ordaydı hatırlıyormusun cnmm.Ayrıca bir ömür byu mutluluklar dilerim..

bnde aynen cnm.yarım saat fln erken gelir diorlar ama bilmiorum yaa çok sıkıntıdayımm
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Nikah saatimi 14 olarak yamışlardı ve tam saatinde memur salondaydı. Çok tatlı, kibar bir hanımdı.

Geleceği yere, trafiğe, salonun merkeze uzaklığına bağlı biraz gelme durumu. Genelde saatinde geliyorlar ama geç kalan da çok oluyor. 8 uygun bir saat. 9'a kayarsa biraz garip olur sanki. İnsanların dağılmaya ve dağıtmaya başladıkları sırada nikah garip olabilir

Düğün 7de başlıyorsa 8-8:30 arası çıkıp direk nikah kıymanız nasıl olur? Çünkü tüm masaların gezilmesi fotoğraf vs derken çok vakit geçiyor zaten. Oynamaya vakit kalmaz sonra :8:

Back
X