düğün günü untulmaması gereken şeyler

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
kızlar düğün günü yanımıza mutlaka almamız gereken şeyler neler yada o gün insanın başına neler geliyo düğün ve kına için tavsiyeleriniz neler ?

kızlar düğün günü yanımıza mutlaka almamız gereken şeyler neler yada o gün insanın başına neler geliyo düğün ve kına için tavsiyeleriniz neler ?
ben acil durum çantası hazırladım internette içinde neler olduğunu bulabilirsin

tel toka olsun yanında parfüm ,naneli şeker, ayna ( sürekli kendine bakmak istiyosun :KK53: ) makyajının rengine uygun makyaj malzemeleri , küçük dikiş seti , oje ( çorap kaçması yada duvak yırtılmasında kullanırsın şeffaf olursa iyi olur)
benim başıma allahtan hiç bişey gelmedi gelin ayakkabımda babetti yanımda yedek ayakkabı aldım genede ama kullanmadım sadece parfüm ruj naneli şeker ve ayna bunları çok kullandım sigara içtiğim için

ben acil durum çantası hazırladım internette içinde neler olduğunu bulabilirsin

tel toka olsun yanında parfüm ,naneli şeker, ayna ( sürekli kendine bakmak istiyosun :KK53: ) makyajının rengine uygun makyaj malzemeleri , küçük dikiş seti , oje ( çorap kaçması yada duvak yırtılmasında kullanırsın şeffaf olursa iyi olur)
benim başıma allahtan hiç bişey gelmedi gelin ayakkabımda babetti yanımda yedek ayakkabı aldım genede ama kullanmadım sadece parfüm ruj naneli şeker ve ayna bunları çok kullandım sigara içtiğim için
anladım teşekkür ederim peki akşama doğru makyaj ne hale geliyo tazeleme imkanı olmuyor değil mi bide sürekli gülümsemek zorunda olcam :110:

anladım teşekkür ederim peki akşama doğru makyaj ne hale geliyo tazeleme imkanı olmuyor değil mi bide sürekli gülümsemek zorunda olcam :110:
ben make up studıo ya gittim düğünde.. yani işi makyaj olan bi yer kuaförümde dışardan geldi oraya saç için.. makyaj çok önemli makyözünü iyi seçmen lazım porselen makyajda deniyor halk arasında mutlaka öyle yaptır ama onuda herkes beceremiyo bembeyaz hortlak gibi bi yüzün olmasın iyi araştır derim eğer iyi bi yere yaptırırsan istediğin kadar terle ağla falan hiç bişey olmuyo makyajına :KK66: pahalı diye yaptırmamazlık etme bence ilerde düğün videona ve resimlerine bakınca iyikide yaptırmışım diceksin :cool:

X