• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günümde terk edildim:(

İğrenç insan.

Herkes ektiğini biçer, emin ol bir gün onunda güvendiği dağlara kar yağar.

Bu arada üzülme, ya zifaf ın ardından defolup gitseydi?

Kurtulduğuna sevinmelisin bence...

Arkadaşlar boşanma gerçekleşti. Hiçbir talepte bulunmadım. Zaten düğünün ertesi boşanma davası açtı iki gün sonra dizdiğimiz evimizdeki eşyalarımı kargoyla karşı ödemeli gönderdi beni hiç çok sevmemiş sadece bana acımış onun için sağolsun düğün günü terk etti iki aydır saçıma tek tarak vurmadım insanlardan uzaklaştım severek evlendik sandım
aciyacak kadar merhametliyiz bir de! n diye aciyomus? hem simdi buyuk bi iyilik mi yapti size?! Allah buyuk..

Arkadaşlar boşanma gerçekleşti. Hiçbir talepte bulunmadım. Zaten düğünün ertesi boşanma davası açtı iki gün sonra dizdiğimiz evimizdeki eşyalarımı kargoyla karşı ödemeli gönderdi beni hiç çok sevmemiş sadece bana acımış onun için sağolsun düğün günü terk etti iki aydır saçıma tek tarak vurmadım insanlardan uzaklaştım severek evlendik sandım

Nasıl hemen boşanma oluyor?
Anlaşmalı bile olsa 1 yıldan önce boşanma olamıyor diye duymuştum yanlış mıyım?

Ayrıca eş durumundan o şehre gitmişsin, iptal mi ettin?
Çok zor bir durum yaa Hayırlısı böyleymiş üzülme diyeceğim ama üzülmemek kolay değil.

Karakter yoksunu bir ''erkek'' daha:KK14:
Keşke çekişmeli boşansaydınız :KK62::KK62::KK62:
Erkeklerin bazıları zerre iyilik haketmiyor..
Hatta denir ya hani kaynanayı kazana koyup kaynatmalı diye.. bence onları geçtim
asıl erkekleri kazana atıp atıp kaynatacaksınn:KK67:
Pisliklerrrr

Çok zor bir durum yaa Hayırlısı böyleymiş üzülme diyeceğim ama üzülmemek kolay değil.
Evet bu sorduklarınızı benimde aklıma takıldı aslında..
Bende boşanma okadar kolay olmaz diye biliyorum 1 sene geçmeyince hakim boşamıyor diye biliyorumo_O

boşanma dediği nikah iptalidir muhtemelen evlilikten kısa süre bir süre içinde elzem sebeplerle yapılıyor.

Bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.. Teşekkürler.

Evet bu sorduklarınızı benimde aklıma takıldı aslında..
Bende boşanma okadar kolay olmaz diye biliyorum 1 sene geçmeyince hakim boşamıyor diye biliyorumo_O

Ben de öyle sanıyordum..:KK51:

Evlilik birliği kurulmadığı için nikah düşmüştür.

Dediğiniz 1 yıl, yanlış bilmiyorsam aslında 1 yıl değil. Sadece kadının hamile olup olmadığının kesinleşmesi için beklenmesi gereken bir süre var. Dava açılması, davanın görülmesi, karara bağlanması vs 1 yılı bulur.

Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorum:KK43: ailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük:KK43: iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
Allaha guven canim her serde bir hayır vardir diye dusun belki rabbimin sevdiği kuluyundun basina daha kötü şeyler gelmeden erkenden bitmis dua et canim allaha hep rabbim unuttursun en kisa zamanda inşallah çok sevecegin gönlüne gore biri cikar karsinada cok mutlu olursun:)

Arkadaşlar beraber yaşamadık boşanma hemen oldu o tanıdık avukat bulmuş ben de kabul edince boşanma gerçekleşti yüreğim yoktu onunla çekişmeli boşanmaya annesi bana nilanlıyken onunla yaşadığımız bit tartışmada ben istemezsem 9 çocuğun da olsa boşatırım seni oğlum dinler beni dedi ablaları ve annesi bu kızdan sakın çocuk yapma dediler evin tek oğlu

Evlilik birliği kurulmadığı için nikah düşmüştür.

Dediğiniz 1 yıl, yanlış bilmiyorsam aslında 1 yıl değil. Sadece kadının hamile olup olmadığının kesinleşmesi için beklenmesi gereken bir süre var. Dava açılması, davanın görülmesi, karara bağlanması vs 1 yılı bulur.

hamileleik icin beklenen sure 3aydir, yalniz 1yil dolmadi ise anlasmali degil cekismeli dava acilabilir.. ozel durumlar da davanin surecini belirler..

Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorum:KK43: ailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük:KK43: iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor

Bazı erkekler böyle işte, takma akıl, kendi beyinleri yok....Arkadasının doldurusuna gelir, anasının doldurusuna gelir...Üstüne bir de ezik karakterli, laf tasıyan adamdan ne beklersin? Bir de kendi istemis, sizi sehrine getirtis nikah kıyıp. Bosver, hayırlısı olmus...Bizim bir akrabamızın kızını daha gelinlik üstünde iken altınlar yüzünden kocası tekme tokat dövdü, annesi babası vermedi kızı, cocuk kapılarında sabahladı sonrasında ama iş işten gectikten sonra nafile, bosandılar. Adam tehdit etti, sizi öldürürüm diye bir de...Şimdi kız tekrar evlendi, su an cok mutlu, dünya tatlısı bir de kızı oldu. Esi de anlatıldıgı kadarıyla mükemmel bir adammıs. Yani hayatınızdan bir tane öküz gitti diye üzülmeye gerek yok, yerine daha iyisi gelecegi içindir, bırakın b.k gibi hayatına devam etsin, ezik ezik annesine laf tasısın. Demek ki daha iyisini hak ediyorsunuz ki, son anda Allah sizden uzaklastırmıs bir bahane ile...

Bana kalırsa istese bile bosanın, onun annesi size rahat vermez, hele ki esin böyle kuvvetsiz iken...

Arkadaşlar beraber yaşamadık boşanma hemen oldu o tanıdık avukat bulmuş ben de kabul edince boşanma gerçekleşti yüreğim yoktu onunla çekişmeli boşanmaya annesi bana nilanlıyken onunla yaşadığımız bit tartışmada ben istemezsem 9 çocuğun da olsa boşatırım seni oğlum dinler beni dedi ablaları ve annesi bu kızdan sakın çocuk yapma dediler evin tek oğlu
kurtuldugun icin sukur namazi kil arkadasim, bu ne boyle ya! zaten evlilik sadece kagit ustunde oldugundan formalite sayilir, ondan hemen bosamistir..

Üzülme kurtulmuşsun. Ben senin adına çok sevindim böyle iğrenç bir insandan kurtulduğun için. O bunu yapmasa sen belki sevdiğin için bir sürü şeye boyun eğecektim.

Sükür bosanmıssınız, otur dua et...Annesine de bol bol beddua...İnsanların hayatları ile oynamak bu kadar kolay işte...

Back
X