düğün gününün planlanması,aklım çok karışık

oyunbozan8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
209
14
118
kızlar yardımınıza ihtiyacım var düğün gününün planlamasını yapamıyorum randevularımın saatlerini kesinleştireceğim ama 20.00 de salonda olmak için sabah kaçta kuaföre gitmeliyim ? (kuaför işimiz 3,5 saat sürer dedi buarada) birde alay olacak ama kısa en fazla 1saat sürer o.
kaçta fotoğraf çektirmeliyim?
hiç birşeyin saatini oturtamıyorum sabah yapılan saç makyaj alaydı,fotograftı akşama kadar illa ki bozulur gibime geliyor arada kuaföre yeniden gidip düzelttirmeliyim saçımı falan ?
yoksa düğünden bir kaç gün önce prova saçıylamı fotoğraf çekimimi yapsam aklım çok karışık tecrübeli birileri yardımcı olabilir mi?

Ben evlenmedim henüzz inş. bende o gunleri görürüm ama yakınlarımdan gördügüm kadarıyla sana yardım etmeye calısıcam Sabah kuaför yakınlıgına göre hesaplanırsa (kendıleride söyliyeblir su saatte gelin diye) saat 9-10 gibi cıkılıyo yanınızda yakınlarıınızıda götürcekseniz ancak oluyo cunku 12-1 veya 2-3 gibi cıkıyosunuz kuaförden. Resim cekinceksenizde hele bide dış çekimse stüdyo fotolarından daha uzun sürüyor. 6-7 gibi anca biter eve gelmiş olursunuz zaten bi 1 saat , yarım saat felanda erkek tarafının eve gelmesini beklersiniz yanı geç kalmaktansa erkenden işlerinizi bitirmek daha iyi olur diye düsünüyorum

amin canım inşallah,umarım sende kısa zamanda doğru kişiyle evlenirsin :) ben biraz panik biraz heyecan yaptım o kadar insan evleniyor o kadar gelin yetişiyor sanki ben yetişemeyecekmişim o gün gibime geliyor :)

:))) yine ben :))) bu gecede kurtaricin olmaya geldim :))))
.saka bi yana canim kuaför de yaklasik 3 saat zaman geciyor..foto cekimide dis cekim degilse 1- 1.5 saat suruyor..gelin alayi 1 saatmis...etti mi sana 6 saat :)) 8 e yetiseceksen 11-12 gibi işe kuaforle basla gerisi gelir :))

Bu arada dugun bitene eve gelene kadar ne sac ne makyaj bozuluyo hepsi yerli yerinde...o saci bozma 10 gun kullanirsin şayet topuz yaptiracaksan :))))

gelin başı dıye boşuna demıyorlar bozulmuyo o saç kolay kolay makyaj sıcaktan biraz akabılır bunun içinde arada bı tazelersın kuaför işini erken tut 10 11 gıbı kkuaförde olamn lazım saat 2de kuaförden çıksan fotograf içinde en az 2 saat lazım sonuçta ışınlanmıycaksınya gıt gel derken saçım bozulur falan dıye geçe bırakma zaten kınada anlarsın hemen bozulmadığını

şimdiden tebrik ederim ALLAH geçim versin

ahh hoşgeldin tatlımmm :))) dış çekim olacak canım fotoğraflar ama o da 2 saatten fazla sürmez herhalde.makyaja sabitleyici falan sıkıyorlar ama saçtan korkuyordum evet topuz yaptıracağım ama bişey olmaz diyorsan inş bişey olmaz bütün günü atlatabilirim :))

benden de bir soru
prova yaptıran var mı düğün öncesi :)
yaptırıyorsa o da paraya dahil mi yoksa ekstra mı ödenecek?

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım çok sağol amin :) inş bozulmaz nişan saçımı kendim nişan sonrası cok zor bozmuştum aslında ama düğün için bayaa bi panik durumundayım ya bozulursa diye düşünüyordum da sağolun :)

Yok ya hicbirsey olmuyo saca... hatta benim eve gelince sacimi cozmem yarim saatimi aldi...bir suru filkete vardi cikarana kadar anam ağladı tabii esimde :)))

prova yaptırıcaksan çekimi ogunde yaptırabılırsın :26:

ben bastan öyle düşündüm aslında ama o sekilde de yaptıranlar var mı memnun mu aynı gibi olur mu güzel olur mu gelinlik kirlenirse falan diye bile düşündüm ama sonucta kirlenirse düğün günüde çekimde kirlenebilir :S

extra bir ücret ama daha cuzi birşey diye biliyorum ama eminde değilim henüz fiyatları konuşmadım kuaförle

ben de öyle düşünmüştüm
kuaför daha ayarlamadım
nişandaki kuaförüm iyiydi ama makyajı beğenmemiştim o yüzden düşünüyorum
saç provası olduğu gün foto çekimi yaptırmayı düşünüyorum

Yok ya hicbirsey olmuyo saca... hatta benim eve gelince sacimi cozmem yarim saatimi aldi...bir suru filkete vardi cikarana kadar anam ağladı tabii esimde :)))

ahahhaaah :)) nişan saçını bende cok zor çözmüştüm ama şimdi düğünde ay bozulmasın ay bişey olmasın fazla panik günlerimdeyimm :))

ozaman şimdiden mutluluklar canım sanada :)
onu bende bastan düşündüm ama sonradan kararsız kaldım olur mu nasıl olur diye hatta fotoğrafçım özellikle ayrı gün yapalım sıkıştırmayalım çok düğünler var zaten hep haftaiçine çekim alıyoruz mecburen falan dedi de tam kararsızım şu anda

Dahildi ben yaptırırken canim :))
umarım benimki de öyle olur konuşcam bakalım :)

sana da mutluluklar dilerim
bence düğün gününe sıkıştırmak kötü ya
benim nikah+yemek olacak ve gündüz olacağı için zaten mecbur önce ya da sonra olması lazım ama düğün gece de olsaydı önceden yapardım ben de yetişme derdi olmadan rahat rahat
gelinliği de kuru temizleme yaptırırm artık

bı tanıdğım böyle yaptırıcaktı memnun kaldımı bılmıyorum ama düğün günü zaman kazanmak için ve çekimlerınde rahat geçmesı için ıyı bı fıkır olabılır dıye düşündüm dediğin gıbı sen çekime düğün öncesı gidecek olduğundan gelinlik kirlenecekse ozamanda kirlenir

işte o nedenle kararsızım bende öyle yapıyorum böyle yapıyorum işin içine panik girdi mi iyice aklım karışıyor birde havalar aşırı sıcak o gün sabahtan aksama gelinlikle mahfolucam zaten fotograflarımızda kumsalda çekilecek onu farklı gün yapsam daha iyi olur ama gelinliğim kumsalda illa ki batacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…