Dügün hazirliklari nasil olur?

Melegimbenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
170
0
0
- Yurtdışı
sizlerle birsey danismak istiyorum,

nisanlimla aramizda 450 km var, ikimizde almanyada yasiyoruz ama baska sehirlerde.

allahin izniyle seneye augostosta dügünümüz olacak, sorunum su ki bu mesafeden nasil oluyor bu isler?

bana lütfen bir fikir verin, ayni durumu yasamis olanalar beni lütfen aydinlatin lüften...

cok sorun ediyorum kendime, nasil olacak ev bakma, döseme, alis veris ?

devamli arabaya atlayip gitmekmi gerekecek? ne zormus bu isler ya...

yardimlarinizi bekliyorum. tskler

Son düzenleme:

canım bizim de aramızda 1000 km vardı ama oldu evet biraz sorunlu oluyor çok fazla gelip gitme olayı olmadığı için geldikleri zaman herşey apar topar oluyor.ya sen gideceksin ya onar gelcek. ben kendi bulunduğum şehirden bakmıştım herşeyimi onlar gelince de alındı zaten.

hmm anliyorum canim, benim bulundugum sehirde malesef birsey bakma imkanim yok cünkü türk alis veris merkezleri yok malesef hic, benim aslinda alis veris degil sorun etigim konu, giderim arabaya atlayip gider gelinligi falan filan bakip aliriz. benim en cok dert etigim ev. nasil bakilacak bulunacak offf okadar dert edyorumki agliyasim geliyor evi bulsak dösemeside zor degil moblyalar allinir off offf ne zormus bu isler gercekten

bu kadar takmana gerek yok canım hersey olur bıter anlamazsın bıle bunu nısanlın ıle konus nerede tutucanıza 2nız krr verın gerısı corap sökügü gibi gelır zaten sonra dusunup bunlaramı sıkıldım ben dıyıp gulersın.

Canım şimdiden bu kadar gerilme evlenene,yuva kurana Allah yardım eder..

Çoğumuz uzak mesafelerle bu işleri hallettik.Artık internet var,kataloglar var..

Sen, yapman gereken tencere,tabak,nevresim gibi taşınabilir eşyaları yaşadığın yerde halletmeye çalışırsın..

Mobilyaları katalogdan seçersiniz veya evin nerede kurulacaksa o şehirdeki bir mobilyacının katoloğundan seçersiniz..

Siparişleri verdikten sonra bir şekilde gerisi geliyor..

Çok sıkıştığınızda orada 1-2 gün otelde kalırsınız en kötü ihtimalle..

Şimdiden bunları dert etme dediğim gibi yuva kurana Allah yardım eder..

Şimdiden mutluluklar..

bir yerinde başla bakalım sonu gelir
en sonunda mutlu olacaksın bunlara takılıp stres yapma:)

benimdde benimkiyle aramızda 18 saat var kına gecesi nişan benim tarafta olacak düğün onun tarafınnda olacak cnm böyle şeylerde biraz katlanacaksın haliyle sürekli gitmen gerekecek bi defa oluyo bunlar katlanı ver

hepinize cok tsk ederim arkadaslar yorumlariniz icin, hepiniz haklisiniz ben en iyisi ev esag süsleri, tabak, canak vs almaya bakiyim hic degilse onlar tam olur ozaman :) hepinize tsklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…