- Konu Sahibi Melegimbenim
olmassa oyle yaparsiniz canim naaparsin dedim ya daha zamanda varmis belki alirlar...
evet canim haklisin, kina ve dügünde hersey 4 4lük olmassa nisanlima acik acik söyledim o dügün bensiz olur dedim ortaligi yikarim söylemedi deme dedim.. herseyi bana birak dedi, aslinda varya kaynanamlar dünya tatlisi insanlar ama birde su adetleri yapsalardi.. belki gücleri yetmedi bilemicem veya islerine gelmedi uzak yol falan diye ama kina ve dügüne hersey yapilacak, 5 ay sonra tarih belirlenecek ve annemle konustum suan oturup ozaman bizim adetimiz söyle söyle diye konusun dedim tamam dedi.. hayirlisi bakalim
evet mutlaka söylicek annem konustuk demin, haklisin konusmadigimiz icin belkide
böyle oldu.. tarih belirlencegi zaman su bu böyle olacak diye konuscakmis annem artik bakalim hayirlisi canim
cok tskler amin insallah , cok cok tskler yorumlarin icin cok yardimci oldun allah razi olsun
yok artik oda amma abartmis![]()
digerinide lafin gelisi soyledimde ama yinede kizin kardeslerine ve kendi kiyafetlerini erkek tarafina aldirdilar diye biliyorummm