• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün hazırlıkları ve nişanlımla sorun...

Öyle olsa bunu mutlaka derdi. Açık sözlüdür o konularda
Evlenmek isteyip bu tarz törenlere çok da hevesli olmayan bi sürü insan da var. Mecburen düğün yerine falan siz karar vereceksiniz. Bu işleri de böyle tek yürütmek çok zor olur herhalde.
ben de evlilik hazırlığı yapıorum ve inanın o yemek takımlarını bilmem fincan takımlarını falan gördükçe içim şişiyor. :(

Erkekler bazen aile ziyareti gibi prosedürleri bile yük görüyor siz moralinizi bozmayın ite kaka yaptırırsiniz zaten gelinlik konusunda fikir verenini görmedim hayalindekini al çık :)

Evlenmek isteyip bu tarz törenlere çok da hevesli olmayan bi sürü insan da var. Mecburen düğün yerine falan siz karar vereceksiniz. Bu işleri de böyle tek yürütmek çok zor olur herhalde.
ben de evlilik hazırlığı yapıorum ve inanın o yemek takımlarını bilmem fincan takımlarını falan gördükçe içim şişiyor. :KK43:
Biz ev kurmayacaz Allahtan. Yoksa bende kafayı yerdim :(

Ya en azından bak davetiye gördüm nette dediğimde bi resmine bakma zahmetinde bulunabilir :KK43:

Haklısın tatlım bir şey demiyorum, ben de çok meraklıyım bu tip şeylere de erkekler işte. Salon zaten tutulmuş, nikah içinde özel bir gün istemiyorsunuz. Gerisini teferruat olarak görüyor, kırılma ama madem kızdın, söylendin, hemen affetme de :) Nazlan biraz.

Erkekler bazen aile ziyareti gibi prosedürleri bile yük görüyor siz moralinizi bozmayın ite kaka yaptırırsiniz zaten gelinlik konusunda fikir verenini görmedim hayalindekini al çık :)
Önce bi kendim fikir edinsem ona o kadar bırakmıcam. Ama bugün erken bile çıkmadı sırf bakmak için bile:(

Haklısın tatlım bir şey demiyorum, ben de çok meraklıyım bu tip şeylere de erkekler işte. Salon zaten tutulmuş, nikah içinde özel bir gün istemiyorsunuz. Gerisini teferruat olarak görüyor, kırılma ama madem kızdın, söylendin, hemen affetme de :) Nazlan biraz.
Hiç bişe yapmıosan içimi rahatlat demi yok oda :(( yarın hiç görüşmemeyi düşünüyorum

Sende ona sorma, Git gelinlige bak , davetiyeleri sec..
Ona firsat verme.
Ama herseyide sen yuklenme o yapmasi gerekenleri yapsin .
Sende kendin icin olanlari hallet....

Erkekler malesef bizim kadar heves etmiyorlar , benim esimde zamaninda binkez soyledikten sonra yapiyordu...
ama zaman kisitlanincada stressteb eli ayagi birbirine girmisti , ve ben hic uzulmedim o haline :)
hepimiz yap yap dedikce , onun umrunda degildi.
Ama sonucta kendisi stresse girdi biz degil..
ben gelinligimi aylar once gidip begendim , fiyati soyledim bigun gelip odedi vve aldim gelinligi :)
davetiyeleride sectim siparis ettim , geldiler gidip odedi.
Diger islere hiccc karismadim kendisi yapti...

Ona firsat verme.

Erkekler malesef bizim kadar heves etmiyorlar , benim esimde zamaninda binkez soyledikten sonra yapiyordu...
ama zaman kisitlanincada stressteb eli ayagi birbirine girmisti , ve ben hic uzulmedim o haline :)
ben gelinligimi aylar once gidip begendim , fiyati soyledim bigun gelip odedi vve aldim gelinligi :)
bende damatlık için tek bi yorum bile yapmıcam. Ve aklımdaki şeyde senin gibi yapmak

eniştem herşeye karışırdı.. banyo halısını bile 3 saat tartışarak seçtiler.. ablam başlarda aman herşeyi beraber yapalım diyordu.. sonra kaçacak delik aradı.. inan böylesi daha kötü.. bence davetiye vs bunları gelin halleder.. erkek için zerre önemi yokken umursuyormuş gibi davranmak zorunda bırakmamalı.. samimi olmaz zaten..

eşimle 3 ayımız vardı düğüne hazırlık için.. biraraya gelip yapmaya kalksak 1 seneye evlenemezdik.. iş bölümü yaptık.. birbirimizin zevkini göz önüne alarak kararlar verdik.. sürpriz yaptık.. ben ondan habersiz o yeşil seviyor diye düğünde dağıtılacak süsleri yeşil seçtim ki hiç sevmem yeşil rengi :) eşim çok sevinmişti sırf o seviyor diye seçtiğime.. beraber gidip "hayatım şu mu bu mu olsun" şeklinde olsaydı bu kadar güzel ve heyecanlı olmazdı..

ama iş bölümü şart.. balayı konusunda siz ön çalışmayı yapın onunla sonucu tartışırsınız.. gelinlik bakmaya zaten anne ile gitmek daha iyi.. isteksiz değildir muhakkak sadece bu işler damatları sıkıyor bi daralıyorlar sanki.. haksız da değiller aslında.. ben şunu yaptım sen de şunu yap gibi yönlendirin rahatlar..

bende damatlık için tek bi yorum bile yapmıcam. Ve aklımdaki şeyde senin gibi yapmak

Bende damatliga karismadim cunku sinir etmisti beni , kendisi gidip aldi begendi dugun gunu gordum inan ....
Sende oyle yap sinir etme kendini ..
Dua etki seninki sadece dugun.
Benim dügün
Kina gecesi
Ev bulunacakti
Esyalar alinacakti
Vs vs.. ama baktim o umursamaz bende onun telinden caldim.
Ama inanki sonradan cocuk gibi pisman olmustu , hicc umursamadim :)

Kıııııızz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sözlenmeden önce evlenmişsinn:KK48::KK48:
İmzana bak helee:KK37:

O bir erkek seni heyecanlandıran şeyler onu heyecanlandirmaz.sen arastir ona fikrini sor.heveslenmek zorunda değil. Bu seni sevmediğini gostermez.ozur dileyip birbirinizden orta yolu bulun.sen de biraz rahat ol nisanlin gibi.bunlar çok küçük şeyler.

Ne demek erkekler anlamaz.bu resmeb umursamamazlik.benim esim iki ayd iki dugunumuzede benden fazla ugrasti.bu ne sacmalik

Ona firsat verme.

Akıllandım zaten. Daha da sormam bişe dediğin gibi yaparım. Ama ne damatlığa karşırım ne başka bişeye karşısım.

O bir erkek seni heyecanlandıran şeyler onu heyecanlandirmaz.sen arastir ona fikrini sor.heveslenmek zorunda değil. Bu seni sevmediğini gostermez.ozur dileyip birbirinizden orta yolu bulun.sen de biraz rahat ol nisanlin gibi.bunlar çok küçük şeyler.
İşte fikir de belirtmiyo. Ben seçenek gösteriyorum onada cevap yok beni delirten o oluyo

eniştem herşeye karışırdı.. banyo halısını bile 3 saat tartışarak seçtiler.. ablam başlarda aman herşeyi beraber yapalım diyordu.. sonra kaçacak delik aradı.. inan böylesi daha kötü.. bence davetiye vs bunları gelin halleder.. erkek için zerre önemi yokken umursuyormuş gibi davranmak zorunda bırakmamalı.. samimi olmaz zaten..

eşimle 3 ayımız vardı düğüne hazırlık için.. biraraya gelip yapmaya kalksak 1 seneye evlenemezdik.. iş bölümü yaptık.. birbirimizin zevkini göz önüne alarak kararlar verdik.. sürpriz yaptık.. ben ondan habersiz o yeşil seviyor diye düğünde dağıtılacak süsleri yeşil seçtim ki hiç sevmem yeşil rengi :) eşim çok sevinmişti sırf o seviyor diye seçtiğime.. beraber gidip "hayatım şu mu bu mu olsun" şeklinde olsaydı bu kadar güzel ve heyecanlı olmazdı..

ama iş bölümü şart.. balayı konusunda siz ön çalışmayı yapın onunla sonucu tartışırsınız.. gelinlik bakmaya zaten anne ile gitmek daha iyi.. isteksiz değildir muhakkak sadece bu işler damatları sıkıyor bi daralıyorlar sanki.. haksız da değiller aslında.. ben şunu yaptım sen de şunu yap gibi yönlendirin rahatlar..
Ben ufak tefek şeyleri ondam zaten beklemiyorum. Burda bi tek yanımda o var ve onla gitmek zorundayım. Ama yok beyefendi bunu bile umursamıyor

Nişanlınızım evlenmek istediğine eminmisiniz.

Benim eşim benden heycanlıydı . İlçedey eşim ben merkezdeydim günde iki üç defa gelirdi.

Acaba iş yoğunluğundan mı? Yada maddi imkansızlıktan mı böyle geri duruyorki? Açık açık sorsanız bir problem mi var. Çok geri duruyorsun . İstemediğini düşünmeye başlDım diye ...

Allah yardımcınız olsun. Kadınların işi her zaman zor .

Bende damatliga karismadim cunku sinir etmisti beni , kendisi gidip aldi begendi dugun gunu gordum inan ....
Sende oyle yap sinir etme kendini ..
Dua etki seninki sadece dugun.
Benim dügün
Kina gecesi
Ev bulunacakti
Esyalar alinacakti
Vs vs.. ama baktim o umursamaz bende onun telinden caldim.
Ama inanki sonradan cocuk gibi pisman olmustu , hicc umursamadim :)
Benimde 2 düğün ve kına gecesi. Hazirandan sonra ev için ne kadar beklerim hiç bilmiyorum :(

Nişanlınızım evlenmek istediğine eminmisiniz.

Benim eşim benden heycanlıydı . İlçedey eşim ben merkezdeydim günde iki üç defa gelirdi.

Acaba iş yoğunluğundan mı? Yada maddi imkansızlıktan mı böyle geri duruyorki? Açık açık sorsanız bir problem mi var. Çok geri duruyorsun . İstemediğini düşünmeye başlDım diye ...

Allah yardımcınız olsun. Kadınların işi her zaman zor .
Şubatta olsun diye o söyledi zaten. İstiyo ondan eminim. Ben dün o kadar söylendim hiç cevap bile vermedi bana.

Back
X