• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün hazırlıkları ve nişanlımla sorun...

Ne zaman konuşursak anlatacam zaten. Ama memlekete gidene kadar da gelinlik bakalım demicem. Aralıkta o gelsede gelmese de en gitcem annemle ayarlıcam gelinliğimi. Gelinlik hakkında ona asla düşüncesini sormam zaten. Davetiye de de öyle yapacam. Balayını da ben bıraktım o araştıralım demediği sürece ben araştırmam asla. Gitmesekte keyfi bilir. Ben başka bişeye karışmıcam çünkü hevesim kalmadı
yorum yapsa ne diyecek sen nasıl istersen canım ,senin beğendiğin olsun vee en meşuru sen bilirsin :)

yorum yapsa ne diyecek sen nasıl istersen canım ,senin beğendiğin olsun vee en meşuru sen bilirsin :)
İşte ben onu da istemiyorum :) desin yakıştı ya da yakışmadı güzel çirkin bişe desin ki zaten yorum yapsasen bilirsin demez:)

Valla benimkide yoğun çalışıodu ve böyle şeylere ilgisi olmuodu diye herşeyi annemle ikimiz yapmıştık sadece son dakika gelip evet güzelmiş deyip gidiyordu o da çok önemli konularda hepsinde de değil..hatta işyerimdekiler senin kocan ve ailesi yok mu niye herşeye sen koşturuosun demişlerdi..çok yorulmuştum ama sonunda herşey istediğim gibi oldu..malesef her erkek ilgili olmayabiliyor ben baştan kabullendim o yüzden duygusal çöküntü yaşamadım şimdide şükür ki çok mutluyum ve düğün ev herşey istediğim gibi oldu..boşver sen ilgilen önemli kararlarda ona sor yeter..ayrıca gelinlik bakmaya onu götürmen gereksiz sen sadece son provana çağır yeter çünkü benimkine göre balık modelide prenses modelide aynıydı ben bunu çok başta farkedince sormadım bile son dakka gördü çok güzel dedi bu da yetti bana :) bu arada ilgilenmemesi seni sevmediği anlamına gelmez sen nasıl erkekler kadar arabalara ilgi duymuosan bu da aynı şey ;)

Valla benimkide yoğun çalışıodu ve böyle şeylere ilgisi olmuodu diye herşeyi annemle ikimiz yapmıştık sadece son dakika gelip evet güzelmiş deyip gidiyordu o da çok önemli konularda hepsinde de değil..hatta işyerimdekiler senin kocan ve ailesi yok mu niye herşeye sen koşturuosun demişlerdi..çok yorulmuştum ama sonunda herşey istediğim gibi oldu..malesef her erkek ilgili olmayabiliyor ben baştan kabullendim o yüzden duygusal çöküntü yaşamadım şimdide şükür ki çok mutluyum ve düğün ev herşey istediğim gibi oldu..boşver sen ilgilen önemli kararlarda ona sor yeter..ayrıca gelinlik bakmaya onu götürmen gereksiz sen sadece son provana çağır yeter çünkü benimkine göre balık modelide prenses modelide aynıydı ben bunu çok başta farkedince sormadım bile son dakka gördü çok güzel dedi bu da yetti bana :) bu arada ilgilenmemesi seni sevmediği anlamına gelmez sen nasıl erkekler kadar arabalara ilgi duymuosan bu da aynı şey :KK66:
İşte benmki için aynı şy olmuyo ben alsam beğenmese şakır şakır konuşur ama beğenmedim diye

Back
X