Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Düğün için abiye bulamadım

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
34
Bayanlar 2 ay sonra ablamın düğünü var ama ben hâlâ abiye bulamadım. İnternetten alabileceğim bir yer var mı önereceğiniz? Ya da model olarak Önerileriniz var mı? Alacağım abiye uzun (dantel) kol ya da yarım kol olacak. Bir türlü bulamadım :KK43: Önerilerinizi bekliyorum.

Bayanlar 2 ay sonra ablamın düğünü var ama ben hâlâ abiye bulamadım. İnternetten alabileceğim bir yer var mı önereceğiniz? Ya da model olarak Önerileriniz var mı? Alacağım abiye uzun (dantel) kol ya da yarım kol olacak. Bir türlü bulamadım :KK43: Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba,
Trendyolda milla adlı butik var oradan bakabilirsiniz.

aynennn ya bende aynı dertten olecem valla bulamadım bişe hemde para yok napacam fıkrım yok inş sen bulursun :))

Düğün ve nişan elbise modelleri için bu siteye bir göz at..... bu sitede trend olanları araştırıyorlar. Bak burda da ....abiye elbise modelleri mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanın varsa....a bak derim 8-15 gün içinde teslimat sağlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
X