Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar çok kararsızım. Kuzeninimin düğünü var. İnternetten bir elbise aldım ama daha önce böyle kısa formda bir elbise giymediğim için tereddüte düştüm. Sizce hangi elbise daha çok yakışmış.
Kesinlikle gri.
Başka renk kemer yahut kuşak kullanırsanız daha modern günümüze uygun hale gelir elbise.
Geri kalanı zaten ayakkabı çanta ile desteklersiniz.
Kesinlikle gri.
Başka renk kemer yahut kuşak kullanırsanız daha modern günümüze uygun hale gelir elbise.
Geri kalanı zaten ayakkabı çanta ile desteklersiniz.
Oo daha güzel o zaman renk.
Işık alanına göre değişir, bence size bu yakışmış, modelin bilekte olması asıl olayı.
Çok daha dinamik bir elbise laciverte göre.
Laciverti 60 yaşında bir kadın da giyebilir, siz gençliğinizin ve tarzınızın farkını göstermelisiniz bana kalırsa
Oo daha güzel o zaman renk.
Işık alanına göre değişir, bence size bu yakışmış, modelin bilekte olması asıl olayı.
Çok daha dinamik bir elbise laciverte göre.
Laciverti 60 yaşında bir kadın da giyebilir, siz gençliğinizin ve tarzınızın farkını göstermelisiniz bana kalırsa
Arkadaşlar çok kararsızım. Kuzeninimin düğünü var. İnternetten bir elbise aldım ama daha önce böyle kısa formda bir elbise giymediğim için tereddüte düştüm. Sizce hangi elbise daha çok yakışmış.