- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenimin. Düğün malatya dao eklediğin fotolar hiç yaşına uygun değil..
düğün kimin?
Benim göğüslerim 85 beden her kıyafet olmuyor malesefAllah aşkına böyle şeyler varken ne işin var babaanne kıyafetleriyle?
Eki Görüntüle 2013783 Eki Görüntüle 2013784 Eki Görüntüle 2013785 Eki Görüntüle 2013786 Eki Görüntüle 2013787
Bu sefer uzun ve uçuş uçuş istiyorum40 yaşa üstü elbise bunlar. Daha güzelleri var.Ayrıca uzun olması mı gerekiyor?
İkisi de çok ağır..Böyle sanki ağır ablalar giyer gibi
Kızlar bu arada benim çok sevdiğim markadır gizia benim tarzım tam olarak bu yolladığım fotoğraflardaki gibi. Birde bu 600 tlnin üzerinden %50 daha indirim yapıyor. 300 tl fiyatları
Ayol ben seneye 40 olucam hayatta giymem bunlari40 yaşa üstü elbise bunlar. Daha güzelleri var.Ayrıca uzun olması mı gerekiyor?
coook narin vücutlu biri bu elbiseyi kına gecesinde giyilebilir gibi geldi banaArkası da böyle
Muhabbet kuşlarının bir büyük cinsini hatırlatıyor,zevk senin tabii ki,neden olmasın
Bu markanın dikisi iyi aslında ama model dolayısıyla çok narin biri giyinmeli katılıyorum sizeBunlar saten kumaş mı?
Saten elbise seçimi büyük cesarettir, hem mükemmel bir vücut hem de kaliteli bir dikiş ister.
Aksi takdirde çok kötü ve basit bir görüntü oluşuyor...