Düğün için evi temizliyorum ancak her yerde eşya ve her yerde toz var, kendimde enerji bulamıyorum ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Annem ve babam köyde yaşıyor .. her yerde eşyalar var asla atmazlar çünkü onlar için eşya çok değerli ( örneğin 10 senelik çivi bile evin en arkasında duruyor ) evde de aynı şekilde her yer perişan halde , örneğin buzdolabına bi şey koyarken ağzı hep açık koyuyoruz , annem bu huyundan vazgeçmiyor , sürekli tarladalar ;( her şey yarım yamalak , şu an evi temizleyeceğim ama hiç enerjim yok ne yapsam da enerjim gelse ve temizliğe başlasam , çünkü bugün topladığım da iki güne eski haline dönüyor

Eklentiler

• 0088A531-5521-4731-92A2-98DC23AAF9BD.webp
    0088A531-5521-4731-92A2-98DC23AAF9BD.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 1.433
  • A944B30F-AE2A-4A86-AFB1-16F9B620DFE5.webp
    A944B30F-AE2A-4A86-AFB1-16F9B620DFE5.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 1.452
Oda oda ilerleyin küçük hedeflerle mutfak banyo bitsin bugün mesela . Onlar atmıyorsa da düzenli istifleyin . Ortada durmasın .çiviler tek kutuda gibi .. 2 gün sonra kaba temizlik gerekir 2 dk süpürür silersiniz.

Evin fotolarini neden atiyorsun ki?
Bi supurge bi vileda bi toz alma yeterli
Etraftaki civi mivi ivir ziviri da topla bi kutuya bi yere kaldir
Yani o kadar borc harc yaptin zorunlu azcik da ailenin evine harcasaydin keske
Ayrica nisanlinin tuttugu evde de dusakabin dolap vs yoktu sonucta
Simdi gelip aile evini yermene gerek yok su durumda

Zorunlu hadi hayırlısı bizide çağrıcan mi düğüne 😇😇

Her yeri temizleme sende daha kendi evin var insaaat halinde
Görünecek yerleri yap gitsin ortada olan hoş olmayan şeyleride arka odalara koy üstüne ört gitsin

Her şeye para döküyosun zorunlu tut bi yardimci madem. Kendin yapacaksanda mizmizlanma halilari yikamaya vermekle basla eski evler temizligi zor gosterir. İvir zivir varsa bi torbaya doldur at gereksizleri, koltuklarii yataklari bi güzel yika makinan yoksa kiralayabilirsin yada koltuk yikamaci cagar, sonra cam perde kapilara gec, kapilari boyayabilirsin simdi cok guzel boyalar var basitce boyaniyor. Yıkama isleri bitince mutfak banyo oda oda gir iste bu kadar

Halıları yıkamaya verebilirsin veya oturulacak odaya güzel modern bir halı alabilirsin. Kapıları boyayabilirsin. Evin havası değişecektir. Koltukları da yıkattır. Geri kalanı silip süpürme yıkama zaten.

Annenin her şeyi ağzı açık koymasına sinir oluşunu anlıyorum. Benim annem de öyle, kesinlikle uyum sağlamıyor. Değişmiyorlar inatla.

Zorunlu fazlaliklari millet gelince koy bos bir odaya kapiyi kitle cek.ama mutlaka kitle oyle durumlarda dan diye dalarlar.sizin koy zaten dedikodu uretimine hazir. Al eline sleepy temizlik mendillerini hic o eve kendini yorma kapilari cam onlerini sil. Supurge tut.o halilar bendede vsr makineye at. Yerleri sirkeyle sil bitti. Sirke diyorum cunku sana şart en azindan evde basina biseyler gelmesin😅

Elin adamlarına para yedirmek yerine ailene neden yardım etmedin kızdım sana zorunlu. Geçen yıllar takımlar çok uygundu çeyiz paketi hemde yatak odasına kadar herşey içinde. Eve bir badana kapılar dahil nasıl yepisyeni olurdu eşyalar gıcır gıcır yeni olurdu.
Şimdi hiç şikayet etme aileni de sevindirebilirdin. Burda bir kız var hostes. Her sene badana yaptırıyor annesinin evini.

Son düzenleme:
Elin adamlarına para yedirmek yerine ailene neden yardım etmedin kızdım sana zorunlu. Geçen yıllar takımlar çok uygundu çeyiz paketi hemde yatak odasına kadar herşey içinde. Eve bir badana kapılar dahil nasıl yepisyeni olurdu eşyalar gıcır gıcır yeni olurdu.
Şimdi hiç şikayet etme aileni de sevindirebilirdin. Burda bir kız var hostes. Her sene badana yaptırıyor annesinin evini.
Kendim il dışında kirada yaşamaktan hiç bi şey yapamadım ki ;(

Kendim il dışında kirada yaşamaktan hiç bi şey yapamadım ki ;(
İl dışında yaşamasak inanacağız Zorunlu. Hiçbir şey yapamasan Moda Life’tan bir salon takımı alırdın. Ama millete para yedirmek daha cazip geldi tabii.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X