Düğün İçin Şarkı Arıyorum Kızlar Bi Yardımcı Olur Musunuz? :)

kozmopolit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
414
128
Merhaba arkadaşlar, 28 Martta düğünüm var. Ev eşyalarıydı koşuşturmaydı derken düğünle ilgili hiçbir şey yapamadık :KK43:
Düğün salonunun girişi merdivenli iki taraftan da inilebiliyor biz de bu videodaki gibi birbirimize şarkılarla cevap vererek inelim istiyorum ama bu şarkılarla değil bana yardımcı olur musunuz düğün için uygun güzel şarkılar insan düşününce hiç aklına gelmiyor o_O

Bizim bulduklarımız;
-Kenan Doğulu - Tencere Kapak
- Sertab Erener - Söz
-Kenan Doğulu - Kandırdım
-Yusuf Güney - Melekler Seni Bana Yazmış

Lütfen yardım.. :KK60:

eşim bana grup gündoğarken gördüğüme sevindim ile evlenme teklif etmişti.gülü susuz seni aşksız bırakmamda ilk dans şarkımızdı ama genelde düğünlerde kayahandan seninle herşeye varım ben şarkısı ile giriş yapanı çok gördüm.

eşim bana grup gündoğarken gördüğüme sevindim ile evlenme teklif etmişti.gülü susuz seni aşksız bırakmamda ilk dans şarkımızdı ama genelde düğünlerde kayahandan seninle herşeye varım ben şarkısı ile giriş yapanı çok gördüm.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım teşekkür ederim şimdi dinliyorum :)

fusun önal senden başka ile giriş çok havalı oluyo insanlar eğlenio sonra emre altuğ haydi gel benimle ol değerlendir bunları bende yakın zamanda evlendiğim için hatırladıklarım bunlar

Merhaba arkadaşlar, 28 Martta düğünüm var. Ev eşyalarıydı koşuşturmaydı derken düğünle ilgili hiçbir şey yapamadık :KK43:
Düğün salonunun girişi merdivenli iki taraftan da inilebiliyor biz de bu videodaki gibi birbirimize şarkılarla cevap vererek inelim istiyorum ama bu şarkılarla değil bana yardımcı olur musunuz düğün için uygun güzel şarkılar insan düşününce hiç aklına gelmiyor o_O

Bizim bulduklarımız;
-Kenan Doğulu - Tencere Kapak
- Sertab Erener - Söz
-Kenan Doğulu - Kandırdım
-Yusuf Güney - Melekler Seni Bana Yazmış

Lütfen yardım.. :KK60:

Gelinyolu diye bir blog var orada çok romantik öneriler var. Şuan şarkıların adını hatırlayamıyorum ama.:KK51:

X