Düğün için...

Kubranurca_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
105
84
38
Düğün için kalıcı sürekli sıkmak zorunda olmadığım bir parfüm arıyorum bir fikir bir yardımcı olursanız kızlar çok sevinirim...
Kendim Avondan Outspoken'ı kullanıyorum yalnız ben alıştığım için mi bilmiyorum sanki kokusu düğün sonuna kadar kalmaz gibi hissediyorum :)

bütceniz uygunsa su aralar yeni cikan '' Georgia Armani Si '' yada ''YSL- Black opium'' harika kokular özellikle YSL cok kalici, mutluluklar

Si- biraz sekerli ve ciceksi bir kokudur. YSL ise odunsu baharatimsi bir koku ama cok derin kokar degisik bir tarif ama kokulari anlatmak zordur :) birde misler gibi ferah bir cicek kokmak istersenizde 'Calvin Klein Beauty önerebilirim :)

Si- biraz sekerli ve ciceksi bir kokudur. YSL ise odunsu baharatimsi bir koku ama cok derin kokar degisik bir tarif ama kokulari anlatmak zordur :) birde misler gibi ferah bir cicek kokmak istersenizde 'Calvin Klein Beauty önerebilirim :)

beauty' i kullandım çok ferah güzel bir koku ama neredeyse hiç kalıcı değil ve silajı da çok az ben şahsen tavsiye etmiyorum..

Canım armani si çok fazla şekerlidir ..
Bence düğünde bi gelin masum çekici ve aynı zamanda etkileyici kokmalıdır bayam şekeri gibi değil =)
Chanel chance ve coco mademoiselle konusunda ısrarlıyım ben:KK19:

Bence düğünde bi gelin masum çekici ve aynı zamanda etkileyici kokmalıdır bayam şekeri gibi değil =)

allah allah zorla sevdırecekler bana coco madamı valla :KK70:
zaten sırf kalıcı dıye sevıcem bu gıdısle bı bakıyomusum vazgecılmezim

düğün deyınce benım de aklıma bu chaneller gelıyor ama bır de chole klasık tabikiiii
melekler gibi ha bır de daisy marc jacobs :KK66:

allah allah zorla sevdırecekler bana coco madamı valla :KK70:
zaten sırf kalıcı dıye sevıcem bu gıdısle bı bakıyomusum vazgecılmezim

düğün deyınce benım de aklıma bu chaneller gelıyor ama bır de chole klasık tabikiiii
melekler gibi ha bır de daisy marc jacobs :KK66:
Balım :KK48: biliyosun ben hala ısrarlıyım coco mademoiselle'in senin tarzın olduğu konusunda :KK19:
İlk zamanlar öyle gelebilir ama kullandıkça alışıyosun etraftan güzel övgüler aldıkça anlıyosun :KK15:
Alıştığın zamanda vazgeçemiyceksin emin ol :KK5:

Kesinlikle sana katılıyorum canım düğünde
Coco mademoiselle Güzel seçim..onun dışında narciso rodriquez for her pembe ve rose the one.. Bunlarda kullanılabilir

Balım :KK48: biliyosun ben hala ısrarlıyım coco mademoiselle'in senin tarzın olduğu konusunda :KK19:
İlk zamanlar öyle gelebilir ama kullandıkça alışıyosun etraftan güzel övgüler aldıkça anlıyosun :KK15:
Alıştığın zamanda vazgeçemiyceksin emin ol :KK5:

hımm anladım bebeğim :KK15:burnumu yakan su saçma notası olmayaydı ıyıydı =)

Evet canım maalesef çok pahalı.. Yurt dışından getirtme ihtimalin varsa eğer uyguna getirtebilirsin.. yada açık parfüm olarak alabilirsin chanel parfümlerini benim gözümde açık parfüm olarak en iyi d&p yapıyor.. şahsen ben chance ımı ayıla bayıla kullanıyorum d&p den..

X