- 16 Ocak 2021
- 4.283
- 7.696
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
Nişanmlımla bu yaz sonu evlenme planımız vardı. ailesi orta halli çok az yardım edebilecek. Herşeyimizi birlikte yapacağız. Birkaç düğün salonu aradım. 30 binden aşağı fiyat veren olmadı. Nişanlım da haliyle erteleyelim biraz daha birikim yapalım dedi. Düğğn yapmayıp eşya vs almak aklıma çok yatıyor ve nişanı uzatmak istemiyorum. Büyüklerimiz arayı uzun tutmayın diye hep aklıma girdi. Sanki uzadıkça tadı kaçıyor gibi geliyor zaten bana da. Tayindir ev kurmadı bir an önce belirginleşsin böyle şeyler istiyorum. Nişanlı kaldıkça her şey havada.Neyse Nişanlıma düğün istemiyorum mutlu olalım az borçla yuvamızı kuralım , ertelemeyelim artık dedim. " X arkadaşımın sevgilisi de öyleydi sonra onu isterim bunu isterin diye oğlanın başını etini yedi " dedi. Ben o değilim. Beni tanımadın mı daha ? Hem niye kıyaslıyosun beni başkalarıyla en nefret ettiğim şey dedim. "Kıyaslanıyorum herkadın aynıdır . Başta herkes iyi" dedi. Ben de saf saf takdir eder beni diye bekliyorum. Bekliyorum ki "sen ne kadar anlayışlı bir kadınsın. Bu durumda düğün isteğinden vazgeçebiliyorsun beni düşünüyorsun falan desin. Moralim çok bozuldu.